Monday, November 23, 2015

:: "Dah Macam Fridge Omputih" ::

Ayat yg kuar dari mulut somi kite bile die bukak fridge..kihkihkih...sebab bile die bukak2 fridge je tersusun air mcm2 jenis..ade coklat2 sekali belanja..tah ape yg mcm fridge omputihnye pun xtau..hihihihi..

dlm fridge kite paling suke 2 tingkat nie..belah atas air2 kite, belah bawah coklat2 kite...huahuahua..

Nie ade akak section somi kite nak gie langkawi, somi kite pesan lagik coklat..bertambah la lg stock coklat kite..muahahaha..

Kite beli stock seminggu vitamin water nie..
tadaaaaaa..kihkihkih..

Kan last weekend kite gie umah kakak kite kat desa petaling..bile mak kite kol, kakak kite kate die kat umah mak mertua die..so sambil2 menunggu tuh, kiteorg singgah la kat giant area2 umah die..sekali ternmpk vitamin water nie..tgk rege, RM3.59..apolaie, terus la grab utk bekalan seminggu..sebab kalau beli kat ofis kite, RM4.50..weekend nie boleh gie giant..beli bekalan utk berminggu2 pulak..kalau somi kite boleh beli nescafe die byk2, kite pun nak jugak..ishh, kalau penggila nescafe tgk stock nescafe somi kite kat bilik stor, kompom senyum smp tinge..perut tuh boleh kembung minum nescafe sesaje..sebabbbbbbb bykkkkkkkkkkkkkk....huahuahuahuahua..

10 comments:

  1. Amboiii kak, macam2 stok cokelat ada :D

    ReplyDelete
  2. ala..bestnyer...
    suka nye klu kat umah nieyl pun cmtu..

    ReplyDelete
  3. perghh. akakk. Coklat banyaknyaa stockkk. Eiqa peti pun penuh dengan ayam, ika, sayur mayur. Hahaa

    ReplyDelete
  4. wah..dh mcm fridge supermarket dah..heheeh

    ReplyDelete
  5. papa SR punya stok indocafe.. hari2 kene minum.. pagi ptg malam.. pastinya bila ma buat leh tumpang minum skali.. hehe

    ReplyDelete
  6. Hahaha...syiok ni klau bkk peti ais ada mcm2 ni

    ReplyDelete
  7. ape rasanya air vitamin tu ek. sedap ke. x penah lg jumpa air tu rasanya kat sini

    ReplyDelete
  8. Tak pernah beli air vitamin tu. Nak try lah nanti. Amboiiii...stok coklat tu ☺

    ReplyDelete
  9. Seminggu 7 hati vitamin drink tu ada 8 botol. Ini mesti ada yg sehari minum2 botol ni:)

    ReplyDelete
  10. mmg ade jual ye dlm giant vitamin water ni.. nak cari jgk.. terjebak sbb ig anzalna aslnya huhuhu.. pastu tertanya² kat mana nak beli.. cam sedappp je .... sukelah kt tgk falsya punya peti sejuk elok je coklat susun gitu ...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...