Thursday, December 10, 2015

:: 4th Anniversary Saya Dan Suami ::

Alhamdulillah..hari nie genap 4 tahun perkahwinan kite dengan suami kite..
 kite xreti nak bermadah2, ber-lovey-dovey sesgt when it comes to wishes..any wishes la..ngeeee..

"Celebrate daun pisang" tuh kirenye celebrate anniversary nnt makan nasi daun pisang..hahahaa..sebab kite duk ari2 berzikir kat tinge somi kite, "nak makan nasi daun pisang, nak makan nasi daun pisang"..tuh yg somi kite wassup dgn ayat "celebrate daun pisang"..daun pisang daun pisang lah domok..;D

Memula sentap (keje nak sentap je ko nie kan sya) sebab somi kite senyap x wish..kite pun wassup la ayat pembuka kata, "sampai hati domok xingat"..sekali panjang berjela somi kite reply..ingat la tp arinie die kelam-kabut bizi sebab ade tender briefing la ape la so xsmpt nak wish..hurmmmm, ape2 je la domok.. 
dan2 terus tukau profile picture..pengantin baru 4 tahun yg lepas..kihkihkih..

Kite bersyukur sbb Allah jodohkan kite dgn lelaki yg bg kite cukup terbaik pada mata kite..suami yg sgt mementingkan isteri dan anak..suami yg sgt penyabar dgn kerenah2 isteri yg kepala angin sometimes..yg boleh tahan dgn peel/kerenah isteri die yg xmenentu..yg kadang2 mencabar kesabaran suami..yg terima isteri seadanye..yg yg yg banyak lagi lah..u are the best husband in the whole wide world..love u for eternity..xoxo..semoga perkahwinan kite berkekalan hingga ke jannah..amin3..mommy and qisya loves u daddy..

Tetibe tingat ayat somi kite, "kalau dari dulu (13thn lepas) u terima i, anak kite dh berderet dh..dh boleh buat satu team bola dh..smp hati domok xlayan i"..hamboiii team bola katenye..dh kate pun jodoh kan..walaupun kite xpernah terlintas langsung and xpenah bajet pun yg somi kite akan jadi jodoh kite..tp tuh la..anak nak masuk dua dh..kihkihkih..

11 comments:

  1. Barakallahu Lakuma Falsya..
    Semoga berkekalan hingga ke syurga..
    Diam tak tak diam dah 4 tahun..
    Anak pun nak masuk 2 kan :)

    ReplyDelete
  2. happy 4th anniversary..smoga berbahgia hingga hujung nyawa...nk p nirwana bangsar ke mkn nasi daun pisang

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sis..
    Semoga berkekalan hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  4. Happy 4th anniversary dari kakak
    Semoga terus dilimpahi rahmat kebahagiaan yg berpanjangan.
    Nak 13 pun boleh Falsya kan masih muda - every year produce satu baby hahaha... pengsan!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Ulangtahun buat Sya n ur hb.
    Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.
    Moga beroleh kesihatan yang baik dan moga kuat dalam menjalani rutin harian.. ;)

    ReplyDelete
  6. wahhh happy 4th annibesaryyyyyy!!! wiiiwiiiiwii.. ehh malam ni malam ape eh? wakkakaka okbaii ;p

    ReplyDelete
  7. Lmbt wishhh...tp nak wish jugakkk...
    Happy anniversary kakak sayang...
    Syukur Alhamdulillah...setiap perancangan dan jodoh Allah adalah yg terbaikkk...
    Nieyl sentiasa doakan semoga ikatan umahtangga akk nie sentiasa berbahagia..
    hingga ke jannah..dan di beri kasih sayang anak²..bak kata asben akk..1 team bolaaa...

    ReplyDelete
  8. Hepi Anniversary Sya n Suami... moga kekal bahagia dan sejahtera hendaknya sampai ke surga...:)

    ReplyDelete
  9. Happy anniversary to both of you. SMoga kekal bahagia till jannah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...