Tuesday, December 29, 2015

:: My Baby So Pretty ::

Ehhh, matik la nak puji anak sendri..biau ler nak puji anak sendri..kate pun anak sendri kan..hiksss..

Ari jumaat malam dh ke shah alam menghantau cousin brother somi kite bertunang..sabtu pagi2 pulak dh terpacak dekat concorde hotel shah alam..kali nie cousin sister somi kite nikah pulak kat situ..terlupe nak amek gambau qisya pakai baju kurung pepel yg kite beli kat poplook..biasalah pagi2 sel2 otak belum berhubung..nak2 pulak qisya duk berlari ke sana sini..mcm the flash..suppp saapppp ke situ ke sini..xpadan dgn gegurl..susah nau nak amek gambau die..

Ari ahad pulak receptionnye..tmpt yg sama..masih di concorde hotel shah alam..so ahad malam ke shah alam lg la kami..kali nie kite amek gambau qisya sebab atok ngan nenek yg suruh amek..mlm tuh mmg qisya jadik tumpuan org betul..semua geram ngan die..semua geram nak tangkap die..bile dh ade org melayan, lagi la galak berlari sana sini..smp ade yg tegur.."dari semalam uncle tgk asyik berlari jer"..hahahaha..

Mmg xduk diam betul..tuh bile aunty somi kite kate die nak booked qisya utk jadik flower gurl utk wedding next year kite mcm xpercaya ke qisya..kang flower tah kemana, gurl tah kemana..hihihi..

Maafkanlah kualiti gambau yg bergegau2 ituw..biasalah kalau anak xnk duk diam..mmg gitu la kekdahnye..kite suke betul baju qisya tuh..cantik sgt..
 haiyooo, simpan dulu aksi bruce lee tuh..jgn tunjuk ke org..kat umah xpe..;p
 dh mcm model dh gaya..ahahaha..
 bagai2 aksi..
 ini je la gambau yg semenggah sikit..gambau yg mengundang kesukaan, kegeraman ramai org..
 aloh aloh tetomei mommy nie..
anak daddy sungguh laaaa..mommy xleh nak selit sekali..sebab mommy gemokkkk...bagai2 angle dh cube tp ttp nampak kegemokkan mommy yg sgt ketara..sedih mommy..sobssss..xsabau nak kurus balikkkkk...huwaaaaaa..

Bile nak balik malam tuh tetibe ade org dtg rapat kat kite.."nak amek gambar ngan anak boleh x?..dari td geram tgk die..comel sgt..anak kite boboy"..haaaaa koooo, siap ade yg nak amek gambau ngan qisya..artis sgt tauuuu..hahahahaha..

*xsalahkan nak puji anak sendri..bukan selalu*

13 comments:

  1. qisya putih mmg menyerlah la pki bj hitam tu..omeyyyyy

    ReplyDelete
  2. comelnye pakai baju tu..rupa macam sebjik ayah lah..hehe

    ReplyDelete
  3. alah alah nantu mama nie!! cantik sgtttt cepat la besar tak sabau nak tengok cantik mcm mommy!

    ReplyDelete
  4. nanti amik gambar dengan acik lak ek.. ;)
    Mommy kite biarkan amik gambar kite je nanti.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. dia pemeriah majlis..sb tu org geram tgk dia..hehehe

    ReplyDelete
  6. tengok la baju dia..cam artis ...heheh

    ReplyDelete
  7. Kulit gebus dan melepak pakai pulak baju hitam ala-ala anak mat salleh dah
    Itu yg org geram tu...

    ReplyDelete
  8. qisya memang comel..kalo tengok live mau kena gigit budak ni tau..

    ReplyDelete
  9. aloloooo... comelnya qisya... bergaun hitam... manis dipandang....hehee

    ReplyDelete
  10. Ololololi
    Tisya syg...
    Meh jd nantu ibu nak?!
    Abg Aqil rajin tlg bt keje dapur..
    Kehkehkehkeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...