Wednesday, December 16, 2015

:: RSMY :: Naan Cheese Extra Cheese ::

Isnin lepas dinner kami laki bini makan kat RSMY..hehe..sebelum tuh gie umah nana amek rendang paru..so dh alang2 keluar tuh terus dinner je la..

Somi kite saje nak alihkan perhatian kite dgn cheese naan rsmy nie dari pegi Aeon AU2..sebab time tuh kite kate kite tingin nak makan banana split kat baskin robbins..hahahaha..

Bile dgr cheese naaa rsmy opkos la banana split kalah..so rsmy off we go..hehhee..

Kite xberapa suke sgt gie area sana sebab semak..kete byk sgt..nak carik parking kene tawaf byk kali..and xde istilah nak carik parking dekat2 ngan kedai rsmy tuh sebab smp sudah la xdpt parking..asal ade parking, jauh ke ape masuk jer..kalau dpt parking dekat ngan rsmy tuh kire bonus la tuh..

Kami order,
Chicken tandoori..
Beef keema..
Ini kite punye..naan cheese extra cheese..nyumssss..somi kite order ape tah xingat..haip kat sini kalau makan xde istilah sharing is caring, caring is sharing hokeyh..kene order sorang satu..share2 kalu, tara cukup la baiya..hahaha..
Can u see the cheese..wallawehhh..hari2 makan pun xjemu..
Qisya makan naan biasa..even qisya pun sepinggan die sorang tau..abis pulak tuh..

Makan 3 beranak je mlm tuh abis 50hengget..hurmmmm..

9 comments:

  1. rsmy ni penah makan sekali jer kat danau kota

    ReplyDelete
  2. Aaaaaaaaaaaaaa baru je follow ig dorang ni. Kecur air liur tengok :D

    ReplyDelete
  3. Haishh suka kan? suka buat akak terliur kan..ptg ni kene gosok husband la nampak nyer..hahaa..

    ReplyDelete
  4. akk makan 1 family dah tentu2 70 hengget...sbb kalau gi memang order cheese yg extra tu..beef keema tu pun wajib order sebab sedap...tp dulu rm10 hinggit je kot..skang berapa tak tahu...huhu

    ReplyDelete
  5. Great work.
    grabbit.com.pk
    auratrends.co.uk

    ReplyDelete
  6. uuii..sedapnya nan cheese diaaa..

    ReplyDelete
  7. Setakat ni pergi sana mesti dapat parking dekat RSMY, lepas tu tak pernah makan dalam kedai, mesti lepak luar kedai.. nyum2.. dapnye Sya.. takleh jadi macam ni..

    ReplyDelete
  8. kalo lama2 tk mkn mmg syokkk...tkleh mkn slalu sbb cheeezyyyy hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...