Friday, December 4, 2015

:: Can't Stop ::

Can't stop what???..

I can't stop eating that..

Eating what???..
Eating this..

Gosh!!!..
So sedap..so crunchy..so cheesy..so yummy..hehee..

Wonder cheese nama diberi..ngeeee..

Seriously sedappppp..layannnn jer..asalnye kelmarin, tgk jer fb, gambau ini yg kuar dulu kat news feed..terus mcm, ishhh sedapnye..teringat2..terus tgk kat IG..sekali jumpa..then katenye boleh cod kat umah..apolaie, mmg xlah nak kate xboleh pulak kan..dh cod, dh bukak, dh makan, sekali xleh stop..hahahaha..nasib baik beli 2 balang besau terus..lama skit boleh ngunyap..owh haaaa, sebalang 25ringgit..hehehe..

11 comments:

  1. hah kt opis pn ada gk jual...aritu dh try mkn sbb rmi yg bli..so kita rasa dlu...dh mkn mmg rasa nk mkn je lg..dan lg..dan lg kn...hehe..blum bli lg

    ReplyDelete
  2. Morning...
    nasib baiklah 2 balang....
    tapi klu dah kata x leh stop..maybe kena lebih dr 2 balang tu kak... :)

    ReplyDelete
  3. walau tak rasa tapi olahan dari Falsya tu buat akak telan air liur..cisss

    ReplyDelete
  4. kerepek yg di cheese kan...confirm makan sebalang tak sedar! hahahaha

    ReplyDelete
  5. sedap ke sya? isnin lepas gi vendor butik ada nampak ni tapi tak beli..takut tak sedap..
    nak kena try la gini..nanti mintak komisyen ngan owner tuh..dah tolong pomot kan..hehehee

    ReplyDelete
  6. Hmmm.... bukan yg nak dpt baby aje suka
    Kakak pun kalau dpt ni tak bolen control:)

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan...
    memang sedap ... kejap aje kami satu family habiskan :)

    ReplyDelete
  8. part ada cheese memang takleh nak elak.. dapnye.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...