Thursday, December 17, 2015

:: Cukup Memukau ::

Mmg memukau terpukau dipukau la kalau tgk gaya qisya tido..hahaha..ape????..ingat kecantikan mommy mek yg memukau nyeah???..wat masa skang nie xde makna nak memukaunye pun..rase terpukul laie ado bile nengok mommy mek..membesau bagaikan johan..dh mcm hape dh rupe..kalau jumpa hypo tuh, boleh nangis la hypo sebab ingat dh jumpa balik kakak die yg dh lama terpisah..hahahah..tunggu la dh bersalin nnt baru bagi cantik balik...setting balik badan...muahahaha..statement very the cannot gie..kihkihkihkih..

Qisya nie alhamdulillah mmg senang sgt nak tido..xkisah kat mana janji dpt tido..mcm mana gaya pun xkisah..xde istilah xselesa ke ape je..janji mata dh lelap..
 time nie sumpah kite geram gile tgk gaya die tido..ngan mulut muncung..kite amek gambau smbl ketap gigi..gerammm sgttt..
 time nie kiteorg tunggu qisya bgn sebab nak gie makan...dan2 pulak arituh lama pulak tidonye...perut dh lapau dh nie..so kite pun bg la salam..sebab qisya nie nak kejut die pun senang..u just bg salam, nnt bgn la die..tuh jaga sebab kite duk bg salam la tuh..
 bile nmpk qisya dh celik mata tuh, kite pun siap2 la pakai tudung..owh ye, maafkan la umah selerak kite ye..sebelum qisya tido die makan biskut..tuh yg abis serdak2 biskut tuh atas kapet..
tappiiiii, elok je kite abis pakai tudung, toleh2 je, eh eh, bertuah punye anak..die boleh sambung balik tido..mcm tuh punye position pun boleh nak lelap..so kene la tunggu lagi smp qisya bangun baru boleh kuau..;D

13 comments:

  1. hahahaa kalo macam ni mummy mek senang la nak bawak jalan! tido mane pun takde hal!

    ReplyDelete
  2. mek oiihh comel mcm ni waktu kecik.. time besor sopan2 tau.. bila lah nak ada anak perempuan ni

    ReplyDelete
  3. Comel giler mek...
    Auntie pun geram je tgk

    ReplyDelete
  4. ya Allah gebusnye si qisya nie....tdo pun dobot2 gituuuu...geram plak tgk rase nak bobot2 buntut tuuu heheeheh....

    ReplyDelete
  5. ok pose yg dua last tu rare...kikikiki...

    ReplyDelete
  6. alahaiii comelnye....geram tgok kaki tu...gebu gebas

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..dapat anak yg senang tidur...
    amboiii...mek oii...mcm tu pun boleh yea gaya diaaa... :)

    ReplyDelete
  8. memukau sangat la qisya..dah la putih!!

    ReplyDelete
  9. Kita tgk nanti aksi adik Qisya tido plak macam mana :P

    ReplyDelete
  10. Budak senang tidur badan pun sihat dan mantap
    Tak payah nak mendodoi bagai.. bagus Qisya.

    ReplyDelete
  11. mentadak-mentadu mcm itu yer qisya tido...hhahaa... comel sgt...

    mummy lps bersalin mesti la cantik balik kan...:)

    ReplyDelete
  12. comey sngt mekk ni.. tu mst mengantuk lagi sbb tu tdo smula.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...