Tuesday, December 15, 2015

:: Qisya Dating Dengan Boifren ::

Qisya dh ade boifrennnn???..opkos ler adeeee..daddy la boifren qisya..hehehee..semalam daddy cuti so qisya duk ngan daddy..kalau duk ngan daddy mmg suke la semek tuh sebab dpt berjalan..ye la kalau xkuau, mcm mana nak makan lunch memasing..daddy nak masak???..kalau daddy masak mmg boleh terbalik umah up side down..kite mintak tlg masakkan meggi pun sanggup kate nak gie kedai mamak..mintak tlg gorengkan telur sanggup lg gie kedai makan mana2 beli..hahahaha..

So semalam daddy bawak qisya gie makan chicken rice shop kat giant..ngan daddy boleh la..kalau duk berdua ngan mommy mmg xgie mana la qisya..duk umah ontok2 yolah..xlarat mommy nak bawak qisya jalan2..hikssss..
 semek nie mmg gadis menu..kalau gie makan memana mmg menu tuh satu utk die..selak 10kali tp satu pun xorder..hahaha..kate daddy time nie qisya ngamuk sebab die nak gie jalan2 dulu tp daddy bawak gie makan terus bile sampai..hehe..
 makan smp terlentok2 atas meja..propa sgt..
minum air milo smp comot2 haaaaa..daddy kate nak abis la nasi sepinggan tuh die makan sorang..tinggal suku je xabis..

Tengok badan laaaaaa..hantap mantap..sape2 yg dukung qisya mesti surrender..xlarat nak dukung..hahahaha..tp xpe..mommy suke..sedap pelukkkkkk..hehehe..

Semalam kite smp umah qisya tgh tido..dgr je suara kite terus terjaga..tgh2 mamai tuh boleh bgn berjalan gie kat kite...terus peluk kite mcm lama sgt xjumpa haaaaa..haloh haloh manja mommy nieeeeee..kite skang nie kan xleh nak marah qisya..kalau die buat salah and die tau salah die, kite pandang je die xsempat nak bukak mulut lagi, mulut die dulu yg dtg cium kite peluk2 kite..haaaaaaa, tau pun takut..and bile dh gitu opkos ler cair..terus xjadik nak marah..hahahaha..

Tapi semalam kene jugak la titik tangan tuh..tah ape die nak tunjuk perasaaan tetibe lepuk muke kite..kat mata lak tuh..sakit kut..bile die sendri tau salah die sebab die dh lepuk muke kite, terus kelam kabut nak cium kite sambil wat gelak die tuh..tp xjalan..kene jugak ngan kite..pastu mmg terus menangis la kan..kite pukul tangan die xde la kuat mana pun..tp sebab jarang kene marah jarang kene ngan kite, tuh yg sedih nau tuh..hahaha..tp kejap je la pun kite marah..sebab mcm kesian plus xsmp hati..kihkihkih..

10 comments:

  1. Emmmm geramnya tengok si Mek ni tau..
    Dapat memang kena gigit dgn auntie..
    Hehehhe nasib baik jauh ye Mek..
    Biasa lah tu falsya.. dia nak perhatian lebih..
    Dah tahu nak dapat adik tu..

    ReplyDelete
  2. bdk2 baya qisya mmg suka tgk menu..tisya dlu pn sama...especially kalo ada gmbr air pink hehe

    ReplyDelete
  3. akak pun suke the chicken rice shop nih...nasi die sedappppp..... budak2 makan pun laju sebab nasi tu mcm sticky2 sikit.....

    ye laa nampak bam2 qisya...sedap gomol nieh...badan sadoooo ekekekeekek

    ReplyDelete
  4. Syioklah mek dapat detim ngan boifren ☺

    ReplyDelete
  5. kemain eksen dia baca menu eh...
    comel je terlentok lepas kenyang..

    ReplyDelete
  6. Wahh..bestla bwk qisya g makan sbb dia makan senangkan..
    Akk aish jenis xmkn saman sngt..lepuk dia balik..dia balas balik tau..huhu

    ReplyDelete
  7. COMOT PUN COMEL ACANNE?? hehee..semek aunty ade abg syahmiiii meh laa kenall..haha..

    ReplyDelete
  8. ala kesiann mekk kene marah ngan mummy ya..garang btl mummy ni. eh! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...