Wednesday, December 23, 2015

:: STOP ::

Stopppp!!..in the name of love..before u break my heart!!..

Kihkihkih..ternyanyi lagu the supremes pulakkksssss...;p

Esok dh start cuti pjg..maknenye blog kite pun akan seiring dan sejalan dengan pencutian itu..stop blogging for 4 days..hehehe..long weekend nie xde plan pun..kite ade jugak ajak somi kite gie jenjalan..kite ajak gie penang sebab kite nak makan nasi kandar piauuuu kat sana..tinginnnn!!!!..."u gile nak gie jalan time2 cuti pjg nie..lg nak gie penang???..mmg u akan byk stuck dlm jammed la jawabnye dari bergerak"..sobssssss...;(

Sudahnye xgie memana pun..lgpun weekend nie cousin sister somi kite kawen..pastu sebelum tuh ade lagi nak gie menganto lg sorang cousin brother somi kite gie bertunang..weekend nie kite byk main belah2 shah alam..3hari berturut2 kut kat belah2 shah alam sana..yg bertunang kat shah alam..yg kawen pulak nikah and reception, dedua tuh buat dekat concorde hotel, shah alam..ari nie nikah esok reception..xker 3 hari berturut2 tuh..baru je lepas ngecek2 somi kite ajak check in kat hotel concorde.."rugi check in hotel..duk kejap2..dh la weekend cuti mcm nie, harga naik semua..rumah sendri pun mcm hotel jugak kan"..hurmmmm, yolahhhhh...

In the end of the conversation tuh somi kite ckp, "tapi boleh gie mitsui"..yeayyyyy..shopping..muahahhaa..nak carik baju semek..sian die baju2 byk dh xmuat..dh mengecik dh semua..byk dh yg xleh nak sarung kepala..hehehe..

Boringnye cuti xgie mana..nnt nak ajak somi kite gie makan durian la..nyumssssss..sedapnye..ehh jappp jappp..ape sebenarnye masalah kite dengan beras nyeah...time qisya dulu kemian duk gile nak bau ngan makan beras..siap bawak beras gie opis hokeyh..second pregnancy nie ingat xde la nak buang tebiat makan n bau beras lagi..dh 7 bulan berjaya la..tp arinie tah nape kite rase mcm tingin sgttt nak bau n makan beras..terliur2 mcm kecur ailio..dh terbayang2 masalahnye nie..mcm xsabau nau nak blk umah nak bau n makan beras..siap terasa2 beras lalu ikut tekak yg xmenahan tuh...ishhhh..wat hal laaaaa..huwaaaaa..nak berassssss..

Nak beras!!

Nak beras!!

Nak beras!!

6 comments:

  1. mmg rugi la dok otel kalo kejap2 kn...umh pn mcm otel..shower otel hehhe...hah okla en hubby nk bw ke mitsui tu..aritu ms pegi antar parent nk p umrah, husband kita ckp gk nk singgah mitsui pastu die plak ckp..kwn die kata tkde apa...sbr je la..sudahnya tk jd pegi...redho je la..haha

    ReplyDelete
  2. Jangan mereput dok rumah sudah.. hehehe..
    Part beras tu.. dulu akak suka makan beras yang baru basuh.. tiap kali masa nasi tiap kali itulah akak makan, sampai kena marah dengan en. hb.
    Lepas tu gile bau serbuk kopi; sabun mandi pulak letak bawah bantal sebab nak bau nak cium sebelum tidur.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  3. Akk dh pegi mitsui sis..okla not bad..semua branded2 item je kt situ...

    ReplyDelete
  4. Arghhhhh babe...
    Kita ngn aqil pn mendap kat umah ni..
    Ayah aqil kene keje..
    Huwaaaaaaaaaaa!
    Kita dah draft entry siap2 babe..
    Kata2mu memberi aku semangat..
    Cewahhhhhhhhhh! Hahaha

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Nani balik Pahang cuti panjang ni. Sekarang pun kat pahang lagi. Ngeh ngeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...