Monday, December 7, 2015

:: Im A Cambridge Lawyer ::

Membongak yo..hahaha..

Relax relax..

Jangan baca tajuk terus jump into conclusion u'olls..cer tgk bawah dulu..
Haaaaa, ini la maksud kite..kihkihkih..

Tapi betul tau..kite boleh jadik blur2, bodoh2 alam, bingung2 gitu..tp bile dh sekali start argue, haaaaa, bukan takat lawyer with a degree or master or phd from cambridge..tetibe boleh jadi dari harvard or stanford sekali tau..kurlas u'ollsss..hahahaha..

Time tuh la ade je bende nak argue..yg lagi teruk, esoknye bile dh ok, tetibe akal dh boleh berfikir, tetibe teringat something, "ehhh, aku lupe la nak ckp bende nie itu hari"..yg bengongnye, boleh sambung balik pulak tuh..sebab selagi xcakap ape yg terlintas kat kepala, selagi xluahkan, selagi tuh duk pikir..tp kite xde la terus2 nak serang..xde la terus nak argue jer..kite jenis berkias2..

Kalau ade sambungan utk meluahkan ape yg terlintas tuh, selalunye thru wassup la..time tuh mmg bertalu2 la wassup kite masuk kat enfon die..wakakakakaka..choiii, dalam pada xpuas hati, tau gak takut..hahahaa..hooiii takut la..somi kut..kihkihkih..

5 comments:

  1. Adatlah falsya..
    Suami isteri..
    Ada jer yg nak dipersoalkan..
    Semoga jgn jadi serious sudahlah..

    ReplyDelete
  2. Nak jadi lawyer dlm court tak kesampaian, jadi lawyer dlm rumah dan whatsapp lagi hebat ye Falsya. Macam-macam hujah ada:)

    ReplyDelete
  3. Akk rasa akk pun pesen cmtu..husb akk ckp ssh bertekak dgn org pandai cakap nih. Kehkeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...