Tuesday, December 22, 2015

:: Perut Sama Naik ::

Kite skang nie dh 7bulan++..kan last weekend kite dating ngan somi kite berdua jer gie tgk star wars kat the gardens..so otw tuh, dlm kete sesaje je amek gambau..kalau semek ade mmg enpon dok ontok2 dlm enbeg..

Bile dh snap gambau, tetibe mcm, eh ehhh sama la perut kite ngan somi kite..comellll jer..hahahha..
Sama naik kan sama naik kan..hahahhaa..eeiii, gemoknye kite..

Bile somi kite kate kite domok, kite pun mcm "eleh, panggil i domok..xsedau diri tuh pun domok jugak"..pape tah kan..padahal setiap hari lepas mandi nak amek baju dlm wardrobe, sah2 la akan sentiasa je nmpk cermin..kemain besau cermin kat wardrobe tuh..ade 2 lagi cermin..lg nak kate kite domok..cait!!!..

Pastu salahkan kite, "nie semua u punye psl..semua salah u..u punca"..maknenye kite pandai jaga somi kite la kan..muahaahhaha..xpe, domok2 pun somi aiiii tetap hensemmmmmm..nasib baik la somi kite tinggi so xde nmpk domok sgt..hiks..

Dh la bile kuau berdua, die duk tolak bahu kite sambil ckp "ketepi ketepi kenderaan berat nak lalu"..itu la je ayat feveret die tau..sakit hati kite..org2 yg lalu tepi kiteorg, yg mana dgr tuh senyum jer..sabau je ler..

6 comments:

  1. brp bulan...hehehe...kita pn kalo hubby dok dlm kete nmpk gtu gk...pastu die ckp die nk exercise soh kita join skali..hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaa kiter gemuk sekejap jer..dorang gemuk tak surut surut..

    ReplyDelete
  3. Itu tandanya suami yg bahagia...hahahhaa

    ReplyDelete
  4. Kenderaan berat nak lalu.. tunggulah kenderaan berat tu jd ringan.. miahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...