Monday, December 21, 2015

:: Terjebak :: Postnatal Care Set Tanamera ::

Last week suddenly dpt notification wassup..

"Babe, tanamera dtg opis i buat sale..murahhh gilee..u nak ape2 x?"..

Haaaaaaa tuh diaaaa..birasku ila yg wassup..ooemmmgeee!!!..pucuk dicita ulam mendatang..ecececehhh!!!..dan2 kuau peribahasa melayu..hehee..kenapa tetibe kuau peribahasa???..sebab kite mmg mencarik pun brown soap tanamera..so dh alang2 tanamera dtg opis biras kite, siap ade promotion 30% lagi, might as well mintak tlg biras kite belikan..

Sekaliiiiiiii in the end tuh, terjebak beli 1 set postnatal la kan..baekkkk punye biras kite racun..selamba je nak bg kite terjebak sekali..hahahahhaa..

Kite kene beli sendri tanamera nie..xleh bgtau somi kite..nnt kang kene bebel, kene argue..hiks..sebab kite dh beli spa n ma..nak claim balik pun xboleh sebabnye lagi, perjanjiannye, nnt somi kite kene belikan set shaklee utk kite..so nnt kang kalau mintak claim mau mata sepet somi kite tetibe jadik bulat xsepet2 dh..muahahahaha..

Last weekend biras kite balik gombak sebab adik ipar kite balik malaysia..sebelum nak dtg umah pas brg siap tanye, nnt nak pass brg xpe ke kalau somi kite nmpk..hahahaha..
Selamat smp ke tangan ownernye..hehehe..
Jom kite tgk ape yg ade dlm kotak nie..
Tadaaaa..hehehe..

Somi kite duk tanye ape bende tuh..kite dgn selamba je dgn rase xbersalah mcm sebelum nie xpenah beli set berpantang ape2, dgn selambanye menyahut pertanyaan dgn menjawab,

Isteri "nie la set berpantang tanamera"..

Somi, "bukan itu hari dh beli ker?"..

Isteri, "yg itu spa n ma..ini tanamera..murah je domok..tanamera dtg opis ila buat sale"..

Somi, "okayh"..

Phewwwwwww, nasib baik xde tanye ape2..xde bising2..kihkihkih..mungkin sebab satu, bende dh beli n dh ade..dua, sebab kite xde sebut nk claim kat die..hahahaahhaha..

Now kite dh ade 2 set pantang..lepas nie jgn ade yg suggest mana2 product tau sebab i is senang terjebak la u'olls..hahaha..katepun nak berpantang 100hari..muahahahahahaha..so kirenye tahun dpn kite akan review 2 product nie..perbezaan antara spa n ma dengan tanamera..we'll see which one yg best dipakai okayh..hiks..

Semoga kite mempunyai kerajinan yg mencanak utk menyental segala mcm bende alah nie dekat badan..kihkihkih..

Pejam celik pejam celik lg 2 bulan berapa belas hari tah nak jumpa anak mommy nie..mommy xsabau nak jumpa..daddy lagi la xsabau..kakak je yg mcm xde perasaan lagi..hahahahaha..

10 comments:

  1. wah set tanamera plak..untungla smp 2 set berpantang nanti

    ReplyDelete
  2. Daddy Qisya tak kuasa nak kata apa. Belilah janji jgn sampai tak digunakan pulak
    100 hari pantang kena guna 3 set products. Hmmm.... macam-macam betul mummy Qisya ni kan:)

    ReplyDelete
  3. tanamera ni bagus gak...adik pakai ....senang sebab tak byk jamu2 kene makan...ye laa kalo bb kuning maneelok nak telan jamu2 ni kan....

    ReplyDelete
  4. Akk pun xsaba nk tengok bb falsya xlama lagi..sure comei mcm semek

    ReplyDelete
  5. tak pernah guna ni falsya.. jue dulu guna salindah & shaklee jer.. nanti bgtau yer cmner produk ni..

    ReplyDelete
  6. hamboihhh...1 set terus dia grab...
    kalau saya in sha Allah en.suami tak bising sebab bukan mintak duit dia..kih2

    ReplyDelete
  7. pilih yang terbaik eh Sya...tak lama lagi tu...akak dulu guna Salindah je..but jamu semua kapsul

    ReplyDelete
  8. ok kalo trak abis set tanamera ni bg soya...kikikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...