Thursday, December 3, 2015

:: Tido Dalam Hutan ::

Mana ade betul2 tido dalam hutan..mcm je tido dalam hutan..kihkihkih..
xker macam dalam hutan tuh..penuh ngan pokok2 daun2..wakakakaka..

Cadau yg kite beli kat homedec semata2 tuh..lembuttttt sgttttt...sejukkkkkk..sebab tuh la setiap kali homedec mmg kite akan pegi sana beli..nak beli dgn rege asal mmg idok le teman mampu..mahai bebeno..tuh yg kene tunggu homedec tuh..kihkihkih..

Pasal cadau pun boleh jadik entry kan..henpon kite tertinggal kat umah la u'olls..gambau2 pulak byk dlm tuh..pagi dh smp kat traffic light nak naik highway duke baru sedau henpon xde..ikutkan hati mmg nak patah balik umah amek..tp bile ikut akal, ishh xyah la..dh lambat dh..lgpun boleh je kalau tertinggal..xde la kate xsenang duduk mcm cacing kepanasan ke hape sebab henpon tertinggal..okayh jer nie ha..smp2 opis pagi tadi, kite terus email somi kite utk inform yg kite tertinggal henpon..ye la takut die kol ke ape ke..walaupun agak mustahil somi kite nak kol time2 opis hour tp risau la kut2 ade ape2 ke kan..

Pastu skang nie baru tingat yg kite send details utk courier spa n ma tuh pakai address umah kite ke mak kite..sebab kalau kite beli2 brg online nie kite akan bg alamat umah mak kite..ahhh sudah..terus jadik mcm xkeruan sebab die kate die akan post arinie..harap2 betul la kite bg alamat umah mak..

And jgn tetibe group bff kite wat hal duk rancak borak udah arinie..kalau senyap, senyap betul..kalau dh rancak tuh, 400 notifications dari dieorg sesaje..puas la dieorg ngutuk kite arinie..hahahahahaha..nasib baik jugak la kite xde byk sgt group dlm wassup tuh..tah la xsuke byk2 group nie..mana yg penting2 je..xpenting kalu, left group la jawapannye..hihihihi.....

9 comments:

  1. hutan sgt tau...pernah beli skali je dlu kak...
    serius mmg best...lembut jer...tidur sampai nak bangun pun malas..hahaha..

    ReplyDelete
  2. nmpk bantal tu ..memanggil222 je nk zzzz sbb skang pn manjanj ujan je kn..syok tdo

    ler hp tertgal , kita br whatsapp patut tgk last seen pg td....kita msg nk inform karipap diah die soh bg kt falsya nanti, kalo amik qisya kt umh mak tu nanti msg kita ye

    ReplyDelete
  3. Akk pun ada group mostly silent reader je .entaj kenapa xsuka nk smbg sgt. Group sek je akk aktif

    ReplyDelete
  4. Wowwww...motif flora..pokok2 kat set cadar tu....mmg best...patutnya letak gambar kepala rimau mengintai dari celah pokok..hahaha

    ReplyDelete
  5. saya pulak satu group je saya ada.group untuk blogger semata.tu pun tak pernah nya nak berkomentar..lebih suka baca je tips2 blog yang otai2 tu kongsi..ambik ilmu.

    ReplyDelete
  6. ni bukan hutan..
    tapi rimba kasih sayang namanya...
    penuh kelembutan..
    ahhahaa

    ReplyDelete
  7. sakali sekala tido dlm hutan best gak kan...heheee

    byk gak whatapp group yg jd silence reader je... malas nak menyampuk...hehee

    ReplyDelete
  8. Ada group yang akak cuma jadi silent reader bukan sebab terpaksa tapi sebab perlu berada di situ atas kapasiti info2 terkini.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...