Friday, December 11, 2015

:: A Reward For Myself ::

Reward for???..reward for nothing..muahahahaha..saje je beli..sebab murah..hikssss..

Ape yg murah???..jap jap bg kite mukadimah dulu ye..sabau ye..

Few days back, ice watch ngan pandora wat sales kat opis kite..ice watch masuk tahun nie dh 2 tahun la dtg opis kite duk menjual2 jam nie..pandora baru first time masuk..pandora kite xberapa nak terliur sgt sebab kite dh ade thomas sabo hadiah birthday dari somi kite..cukup dh la kut..xyah tambah2 lg dh bracelet..itupun dh selamat tersadai dlm jewelry box..dh lama xpakai dh..

Memula saje saje je tgk sebenarnye..sekali ade la pulak disc 70%..ishh cantik la pulak..murahhhhh sesgt..nie si nana keding kalau die baca blog kite nmpk ayat murah nie, mesti die duk nganjheng kite..die tuh kalau ngan kite mmg selalu nau allergic ngan perkataan murah..mesti akan ade ayat, "murah ko tuh berapa..aku xcaya murah ko tuh"..haaaaa, itu je la ayat die..lestik muke tau la..

Harga asal RM599 gitu la..xingat..so after less dpt RM179.90..mmg baloi la bg kite kalau beli..beza sgt kut harga..nak beli dgn harga asal, mmg idok ler teman nak membelinye..tp sebelum beli, kite wassup somi kite dulu..die kate, "ehh murah sgt tuh..tp bukan kate nak jam warna hitam ker?"..ehhh aah la..kan kite kate nak jam warna hitam..sekali bermulalah perbincangan antara somi isteri pasal jam..

Sbb kalau RM179.90 kite boleh je beli pakai duit sendri..tuh kite ckp ngan somi kite yg jam hitam tuh die beli, jam nie kite beli..sebab kalau somi kite yg belikan jam hitam tuh, dpt la jam yg mahal skit dr rege ice watch tuh after disc..pandai x pandai x..muahaha..ade la dekat 15minit bincang sbb somi kite nak ngelat amek harga jam yg murah..selamba je..so sudahnye somi kite beralah, "ye la, jam hitam i beli la"..

Yeayyyyy!!!..terus ckp ngan promoter tuh, "i'll take this one"..muahahahahahaa..

Alaaaaa u'olls..xyah la nak terdetik kate kite berlagak ke ape..takat jam ice watch..itupun beli ngan rege disc 70% je pun..lain la kalau jam kite beli Patek Philippe ke, IWC ke, Panerai ke, Tag Heuer ke lain la cite..ye dok.. 
 suke paper bag ice watch nie..colorful..
 inilah jam itu..mmg baloi la bg kite..ini je jam yg disc kaw2..70% kut..like i mentioned just now, kalau nak beli ngan rege asal mmg idok ler..
cantik..tali jam tuh made with swarovski elements..

Ehhh ice watch nie tahun depan jgn wat hal lagik la dtg opis kite..ape nak jadik setiap tahun terjebak ngan ice watch nie..ishhhh..

10 comments:

  1. Memang murah tu falsya..
    Menyesal kalau tal beli hehe..
    Cantik pun cantik..
    Pandai ye mengayat somi tu..
    Penyudahnya mengalah ye ;)

    ReplyDelete
  2. Jam yg hantar repair dulu dah ambik ke belum Falsya?
    Tangan yg pakai satu tapi berapa jam Falsya nak guna. Pakai kanan-kirilah ye haha...

    ReplyDelete
  3. hihihi...
    tergelak nieyl baca entry akk nie...
    kelakar sgt tau...apa² pun sgt bijakkan...
    cantiklah...berbaloi beli time sale...jimat byk tuhhh...

    ReplyDelete
  4. Cantik.. Untung la dpt 2 jam Hehe..kita lama dh tk pki jam..tgk jam kt hp je hehe

    ReplyDelete
  5. Mmg berbaloi cikna pun klu dpn mata nmpk yg murah disc giler2 trs grab je...;-)

    ReplyDelete
  6. Whyyy whyyyy
    Why u no roger me...
    Whyyyyyyyy

    ReplyDelete
  7. Cantik dan murah plak tu. Memang berbaloi beli.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...