Tuesday, December 1, 2015

:: Kepingin Mumtaz Nan Mohsin, TTDI ::

Jumaat lepas patutnye somi kite ade nak jmp kawan die tp kawan die senyap je so die assumed xjadik la jumpa kan..bile xjadik kite pun apalagassss..

Isteri, "kirenye malam nie boleh la makan mumtaz nan..hikhikhik"

Somi, "boleh jer"

Somi kite sampai je umah, semek qisya tido la pulak..kul 9lebih baru bergerak dari umah ke ttdi sbb tunggu semek bgn..
Akhirnyaaaaaaa..dpt jugak mumtaz nan..

Walaupun dh x sebesar dulu sizenye, rase xsesedap dulu rasenye tp puassssss..heheh..

10 comments:

  1. puas, sebab dah dapat kan..ikikikiki...rezeki mak yong ni..bak sikit

    ReplyDelete
  2. mcm mane nih akak yg bukan mak buyong pun teringin gak nih...hehe

    ReplyDelete
  3. Daripada meleleh-leleh airmata kalau kata lain kali atau tangguh-tangguh baiklah Daddy Qisya kata ok aje:)
    Dia pun dah faham sangat buah hati pengarang jantung dia ni macam mana hihi..

    Tapi kakak pun teringin jugalah Sya. Kat JB tak ada:(

    ReplyDelete
  4. Seronoknye.....
    Alhamdulillah...teringin terus dapat....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...