Monday, December 21, 2015

:: Craving Accomplished ::

Ape yg accomplished???..my craving la..craving ape???..craving for banana split dekat Baskin Robbins..hahahhaa..

Sabtu lepas qisya ikut kakak kite gie jalan..kemain suke die..suruh salam suruh kiss pun wat xtau jer..bertuah punye anak..so bile qisya dh xde, tetibe somi kite pun bg idea..

Somi, "tgk star wars pun mcm best jer"

Isteri, "kannn..tgk la ticket"

Sekali somi kite kate semua gsc ticket dh sold out..yg ade pun dekat signature gsc the garden..so bile situ je yg ade, maka situ lah die tmpt kami tgk star wars..

Abis je movie, jalan gie mid valley..sekali somi kite bawak gie baskin robbins..yeayyy!!!..
tapi ini bukan banana split..ini nama die snowman boat..sama je mcm banana split pun..;D
nyumssssss..

Puas dpt makan ape yg kite tingin..hehehe..

Lepas tuh gie dinner pulak..

Kami makan dekat KGB..
 kemain byk fries..
 burger kite..tah ape tah namanye..tp ade blue cheese la dlm tuh..tuh satu fries tersesat sebab somi kite dengki..saje je letak nak kacau kite amek gambau..
okayh2 la..

Tapi ok ok pun still xleh lawan Fuel Shack la..hehe..

8 comments:

  1. syokkk la dpt dessert BR...snowboat ek..tk pernh dgr....KGB tu atas roti die ada tulis huruf KGB jrg ada kt roti beger lain hehe

    ReplyDelete
  2. bestnye makan sedap..hehe :)

    tak pernah lg jumpe kgb tu

    ReplyDelete
  3. Bestkan dpt dating ngn hubs sekali sekala..mcm akk dh mkn syiok plak ajak huns tgk wayang..nex is dilwale

    ReplyDelete
  4. Nangis nengok. Rasa macam nak jilat screen jer.

    ReplyDelete
  5. Amboi amboi kemain dia.. Menayang makan.. Meleleh air liur ni hah!!! Snowman Boat je Banana Boat takder?! Larikkk!! Hikhik

    ReplyDelete
  6. nangis nangis la bca entry nie..hahaha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...