Monday, December 14, 2015

:: Nasi Daun Pisang, Nirwana, Bangsar ::

Mmg tempat feveret kite dulu kini dan selamanye la kat sini..kalau nak makan nasi daun pisang mmg kite akan gie sini..sedappppp..yg paling kite suke is peria goreng die..kite mmg xmakan peria..any kind of peria la kite xmakan..sebab pahiiittttt..except kat nirwana la..kat nirwana, peria tuh siap kite suruh die tambah lagi..makan gitu je pun sedap sebab xrase pahit langsung..rase mcm makan kentang goreng..nyumsssss..

Kan kite tingin sgt nak makan kat situ kan..ari2 la duk bingit kat laki kite nak makan nasi daun pisang..so ari sabtu lepas somi kite bawak kite gie situ..dinner kat sana..kat jalan telawi tuh kan mmg masalah parking dari dulu xpenah nak settled..mesti kene tawaf 3-4 kali baru dpt parking...itupun kalau saka parking kite menjadik..kalau saka parking kite merajuk, tawaf 10 kali pun xdpt parking jugak..haksssss..

Smp2 org dh ramai but still lg ade table..
 sedapnyeeee...rasenye skang nie kalau gie makan lg kat situ pun kite boleh..haha..haaa, hat yg merah tuh la peria goreng die..ini jam sudu garpu letak tepi...makan pakai tangan lagi layannnnn...hiksssss..

Mmg time tuh nikmat betul dpt makan nasi daun pisang..puasssss!!!!..hahaha..
si semek nie duk layan dibo jeeee...

Hurmmmm, pasnie nak makan ape pulak nyeah..haaaaaa..ikan siakap kerabu mangga kat Rosdet..slurppppp!!..sedapnyeeeeeeee...hikhikhik..

9 comments:

  1. untung ibu mengandung..
    peria goreng mamak memang sedap..
    skarang lama dah tak makan mamak..

    ReplyDelete
  2. Peria goreng mmg sedap...dan hilang rasa pahitnya...
    Meal sorang macam tu average berapa RM?

    ReplyDelete
  3. pernh mkn sekali...bila ntah nk pegi lg..sila list tmpt mkn lain plak...sementara baby lum kuar tu hehe

    ReplyDelete
  4. eh..eh...mek ade tahi lalat kat pipi ek...
    manissss....:)

    ReplyDelete
  5. wahhh... sedap nampaknya nasi dun pisang mak yong kita... hehee

    ReplyDelete
  6. Makanan lagi. Tension iolls tau. Sedap tu. Dah lama tak makan peria goreng versi kedai mamak ni ☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...