Thursday, December 3, 2015

:: Okayh, Dah Dapat Dah Set Bersalin Kite ::

Yeayyy!!...xyah nak pening2 lagi dh..xyah nak survey2 lagik dh..kite dh dapat dh set bersalin kite..muahahaha..getis kannnn..kuang3..

Pening kite bile setiap kali duk survey, setiap kali tuh la berubah2 ape yg kite nak..semlm ade la sorang hamba Allah nie wassup kite..xleh nak reveal nama sebab tuan punye diri pun x announce lg to public yg die preggy..so i have to respect that..hehe..

Kami selalu la bertukau2 pendapat..wassup tuh mmg asyik pasal product2 maternity la, eh, wassup punye content mostly mmg semua pasal pregnant punye hal lah..semalam die wassup kate set bersalin spa n ma yg die order dh smp..wangiiii n best sgt katenye..bile bercerita2 terus mcm, eeiiii bestnyeeee..nak jugak la..

Kite mmg dh plan nak beli tanamera..sekali bile berborak2 dgn si dia, tetibe memasing duk terbrekenan set spa n ma..tp somi kite suruh survey2 lagik..so xjadik nak order sekali ngan si dia..eiiiii menyesal betul x order sekali sebab time tuh kite terjumpa org yg jual spa n ma dgn harga yg sesgttt murah..tp sebab somi kite suruh survey lagik, so xjadik..hurmmm...

Pastu semalam xleh tahan, sambil2 wassup ngan si dia, kite terus order spa n ma..biasa lah bile kite ade satu perangai yg x menyempat2 n xreti nak menyabo, mmg gitu..menggigil badan selagi xorder..kihkihkih..

Tapi kite bgtau la somi kite yg kite nak beli spa n ma tuh..but after kite order dh la..hahaha..

Isteri, "domok, i dh beli spa n ma tuh..xpe la yg spa n ma nie i beli..
tp nnt set shaklee u beli okayh"
*perjanjiannye somi kite belikan kite set bersalin tuh..tp sebab kite nak set shaklee jugak n kite pun aware yg set shaklee tuh kompom mahal, so kite pun offer diri sendri utk beli set bersalin pakai duit kite..muahahhaha..pandai ngelat kan*

Somi, "haaaaaa *buat muke blur pastu wat2 tido siap berdengkur*"

Isteri, "domokkkkkkk..selamba je tau"

Somi, "ye laaaaaaa"

Kihkihkih...
all together ade 11items dlm tuh..berbaloi2..hehe..

Tapi kite tetap akan beli barang2 dari product lain..bukan set la tp jenis yg loose punye..utk lotion kite nak beli Body Contour Gel dari Leesa Formula..sebab kite baca review kate gel tuh power..ewahhh, power xpower tgk la nnt after kite cube..nak ckp pun xleh sebab xpenah try..then nak beli phytonatal NR utk melancarkan perjalanan usus besar kite nnt..muahaha..now kite tgh carik vco d'aura..

So nnt la tahun dpn bulan 3 (insyaAllah) kite wat review product spa n ma..hehehe..

6 comments:

  1. wah!bijak²...
    Set pantang shaklee memang bgs..hihihi :P (saje nak promote)
    nieyl pun walaupun x berpantang...makan jugak produk shaklee :)

    ReplyDelete
  2. buat persediaan awal ni bagus...ramai kata shaklee best

    ReplyDelete
  3. sue ada tgk produk ni...aritu rasa nak membeli jugak...tp akob kata nanti dolu...dia punya nanti dolu, sampai mirza dah nak masuk 5 bulan, tak beli jugak..hahahha

    ReplyDelete
  4. ok nak tggu..hehehe..walaupun lepas ni dah tak pakai ape ape pun set ;)

    ReplyDelete
  5. Sya ni kan semuanya nak dibeli
    Jgn sampai tak gunakan sudah. Mahal tu:)

    ReplyDelete
  6. hehehe.. menggigil badan selagi tak order.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...