Wednesday, December 30, 2015

:: Dilwale ::

Nak nangis rase bile sebut psl dilwale nieeeee..sobsssss..kite tingin sgt nak tgkkkkk..huwaaaaaa..

Kite xsuke tgk cite hindustan zaman2 skang nie..yg pelakon2 baru muke stock xkenal punye..kite suke tgk cite hindustan yg zaman dolu2..xtau asal..xleh nak digest cite2 hindustan skang nie..last kite tgk cite2 hindustan nie zaman2 kuch kuch hota hai dgn kabhi kushi kabhi gham..lepas dari zaman tuh dh xde dh..and now, kite nak sgt tgk dilwale sebab ade SRK ngan kajol kut..hellooooo, SRK and kajol kutttt..

Kite duk ajak somi kite tgk dilwale nie..tp die xnkkkkk..huwaaaaa..sampaikan kite sanggup nak belanja die tgk kat gold class lg tau (kalau ade la utk cite dilwale nie) semata2 nak ajak somi kite tgk dilwale punye pasal hokeyh..duduk dekat kusi empuk sambil bermalas2an yg ade selimut bagai tuh (lama dh xtgk movie kat gold class)..auwwwwwww..tp nak tau x somi kite ckp ape, "u bg i seratus pun i xkan tgk cite tuh"..sedihhh betul..bukan senang tau kite nak belanja tgk wayang..some more nak belanja tgk kat gold class lagik..sanggup tuh semata2 dilwale punye pasal..sebab selama nie kalau tgk wayang, somi kite je yg beli tiket..muahahaha..ade lg la ayat2 die nak ngelak dari tgk dilwale..xleh la nak cite kat sini..nnt kang kene kecam..hahahaha...

Somi kite kate kalau ajak tgk sivaji the boss ke boleh la die layan..tp lepas tuh mmg kene parang la sebab katenye sepanjang cite tuh nnt die akan asyik gelak je..bengong tau..hahahaha..

Sedih betullllll...nak tgk dilwale..nak tgk kat wayang..xnk tgk yg download punyeeeeee..;((((
kajol so prettyyyyy!!!!..

Kalau skang nie kat tv ade ulang tayang KKHTH ke KKKG ke or cite2 hindustan yg lama2 ker kan, mesti nak menganjheng kite..kite tgh tgk nnt kang die tukau channel lain la, die buat2 nak pasang movie la, die mute kan volume la..tp bile die buat semua tuh, die akan kate, "qisya yg buat..bukan i..ishhh qisya nie jgn la kacau mommy tgk cite kellyng tuh"...grrrrrr..belum cite die perli2 kite lagi..haishhhh..

Nakkkk tgkkkkkk....;(

11 comments:

  1. sama la..Ayu pun nak gie tgk, tapi last weekend..fullhouse jer. semua yg dah gie tgk..kata best giler.. nak try weekend nie plaks..

    ReplyDelete
  2. hubby kita dh download..tk tgk lg...tp yg download tu tkde subtitle pastu kita ckp tkpe kita paham haha...mmg tgk hindustan hero shah rukh khan n kajol je yg best

    ReplyDelete
  3. Ini adik Qisya keluar kang kalau tak macam SRK macam Kajol hahaha..

    ReplyDelete
  4. minat sangat nih..
    kiter tak minat..

    ReplyDelete
  5. Best sgt...seyes rugi xtgok sis..ajkla org lain g tgk..kesian plak dah thp.ngidam tuh

    ReplyDelete
  6. teringin nak tgk jgk.. tp mengenangkan akan bwak tisu sekotak.. pastukeluar panggung mata bengkak.. jd kt tunggu download je lah muahahahha ... ramai kata best, kawan opis pg dah 3 kali wehhhh

    ReplyDelete
  7. Aah babe..
    Kite pn sama gak x suka tgk cite hindustan skrg..
    Dlu2 nye cite best..
    X mcm sekarang kurang feel..
    Cewahhhhh!!

    ReplyDelete
  8. jom kite teman.. ajak sekali SA dengan mak lagenda.. hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...