Wednesday, December 9, 2015

:: #RendangParuNana ::

Rendang paru nana yg sgt sedap..serious sedap..
Dh batch ke 5 dh kali nie..kemain ramai yg order..kadang yg xkenal pun tetibe wassup die kate nak order rendang paru..

Skang nie nana buat rendang ayam ngan rendang daging jugak..
ini first time nana bg rase..time nie xjual lagi..bile nana dh start jual, terus kite order 2 bekas..kihkihkih..xleh tahan tgk wall kat fb tuh asyik kuar gambau rendang paru nana jer..hahaha..

So sape2 nak order, boleh wassup nana dekat no 019-7942480..owh haaaa, ade good news..for those yg duk area2 puchong, shah alam, subang, kajang and taman melawati boleh order #rendangparunana sebab sabtu nie nana ade buat delivery kat area2 yg kite mentioned td..

Order cepat2..kang kene tunggu batch ke 6 kang..hehehee..

10 comments:

  1. Nampak sedap tu..
    Ramai blogger dah tayang rendang paru nana ni..
    Lah jumaat ni akak balik kg en suami..
    tidak boleh oder..

    ReplyDelete
  2. Bila dah terkena sekali mahu berulanglah bila sedap
    Bagus juga Falsya buat N3 di sini mana tahu yg dekat-dekat sana bolehlah mencuba.

    ReplyDelete
  3. Haishhhh...kecur plak ailio nengok.

    ReplyDelete
  4. cedappp... Ayu dah 4 bekas dah..he he he..

    ReplyDelete
  5. sedapkan sya...sue yg makan ni pon menjilat jari tau

    ReplyDelete
  6. sedap..suka...fav paru...tp nk wat rendang kemalasan..order je...pernah wat paru sambal & celop tepung je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...