Tuesday, September 30, 2014

:: Hancur Berkecai ::

Semalam ptg mak kite dtg umah..by right mak ngan abah kite gie IJN tgk sedara sakit kat situ..so bile half way tuh dpt kol kate dh kuau pulopssss..tuh yg mak abah patah balik tuh pastu singgah umah kite..sbb anak buah kite yg bok di-transit-kan kat umah kite..

So bile mak ngan abah dah ade, kite naik atas nak mandi..mandi lg sekali sebab berpoluh2 dh melekit2 bdn sbb kite baru pas kemas umah mop lantai semua...adehh..letih wehhh..itu baru bawah..belum lagi belah ateh..xlarat nak mop belah ateh semlm..mlm kang lak sambung..semalam takat vacuum je..hehe..

So semlm elok kite turun je mak kite ckp ngan bok,
mak, "cpt say sorry kat mak teh"..
kite, "say sorry?..kenapa?"..
(bok diam je..tunduk je..bok nak say sorry??..
mmg ssh sgt okayh die nak say sorry)

Sekali mak kite tunjuk ipad..huwaaaaaaa..nak nangis rase..nak marah xleh sbb kecik lagik..kalau kakak ke abg die ke yg buat mmg dh lama dh kene jerit ngan kite..dh lama dh menyinga..wakakakakaka..

Kite, "adikkkk, nape jadik gini..kalau gini mak teh nak 
claim la ngan ayah ngan mama"..
bok, "claim la ngan mama ngan ayah..
xpe..nnt mama ayah bayar"..
(hamboiiii kemain lagik..ahahhaha...bok ckp gitu dgn rase xbersalah hokeyh..
hoiii geram gile bile dgr ayat ngan nada suara die..ahahahhaha)

 nasib baik la takat screen je x effect kat lcd..kite wassup gambau kat group wassup bff kite..nana mia kate dak opis die boleh repair bende2 gini..tanye2 katenye 180hengget je kalau screen..kalau lcd 360hengget..adehhh..180hengget tuh mampu lagik la nak bayau..
remuk hati tgk..ahahaha..ipad safi yg kiteorg menang contest dulu..hurmmm, xpe la bende nak jadik..dh smp masa dh nak kene..mmg kene repair jugak sbb kaca die dh berderai2..kang dibuatnye mek masuk mulut ke ape ke tak ke nyaya kat situ..

Ke daddy nak tukau iphone6plus???...ehhhh, ahahahaha..

5 comments:

  1. tudia...mesti rasa nak terjatuh jantung tu...kalau kita la...adeh...

    ReplyDelete
  2. Bila budak kecik yg buat nak kata apa
    Marah dlm hati ajelah.
    Kelakarnya suruh claim kat mama/ayah dia pulak hihi..

    ReplyDelete
  3. Retak hatiku ni...hehehe...Nak buat mcm mana. Nak marah pon budak. Claim jer lah kat mak ayah bok ☺

    ReplyDelete
  4. Huhu

    Nak wal.camner kan.. nama pom bdk kecik lg.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...