Tuesday, September 30, 2014

:: Sombongnye Mek ::

Qisya skang nie dh bertatih2 dh..ade la dekat sebulan gitu..kalau lpskan die kire dh stabil dh boleh berdiri sendri n menapak skit2..kalau dtg malas mek tuh mmg kalau nak dirikan die, die duduk..bg berdiri jer, die duduk..ahahhaa..geram je rase nak gigit bontot tuh..tp kalau kuar gie mall ke gie jenjalan kat mana2, bile angkat je die kuau dr stroller, haaaaa tuh diaaaa kemain lagik berjalan smp berlarik pun ado..hamboiiii mek, kemain lagik iye yeeee..

Kan daddy ade belikan walker fisher price utk qisya..
yg mcm nie haaaa..

Ttttpppppppppp skang nie kadang2 je die mainnye..bukan main yg tolak ke apa ke..die terlangkupkan walker nie la, main tayar la..adehhhh..

Die dh xheran dh ngan walker die tuh sbb die dh ade "walker" baru..sombong betul xnak pakai walker baby..
 nie haaa walker baru die..baby chair die kat dapur..kalau nak ke kabinet, die akan tolak baby chair tuh smp ke kabinet pastu akan bertatih2 berjalan smbl pegang kabinet je..
 nie walker kedua die..die akan berjalan sambil tolak stool nie keliling meja..hehe
gini le mek wat keje,,mommy sebuk nak sapu lantai die sebuk "nolong" tolak stool tuh semua..tolong mommy nnt senang mommy nak sapu lantai nyeah mek..kihkihkih..

7 comments:

  1. kalo camtu lah tak yah susah payah beli yang lain dah..hihi

    ReplyDelete
  2. waa.. bagusnya mek... hessa baru 2 kali nmpak dia berdiri sendiri

    ReplyDelete
  3. suka la tu qisya tolak "walker" baru.... hihiii....

    ReplyDelete
  4. Cutenya walker qisya tu.

    Yer lah. Qhalif dulu pon mcm ni. Beli walker tapi baby chair tu jugak yg ditolaknya.

    ReplyDelete
  5. xyah dh beli mende² lain..yg kt umah blh jd brg menan dia dh..jimat.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Haha

    Dia lbh bminat dgn kerusi.. mek kata.. dgn.kerusi lg advance.. lg mcabar ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...