Monday, September 8, 2014

:: Ade Ape Dgn Tarikh Semalam? ::

Semlm 7.9.14 genap qisya 10bulan..Allah kejapnyee..dh besau dh anak mommy..

Perkembangan qisya..mcm biasa lah..gitu jugak..cumenye skang nie dh boleh menapak byk skit la..kalau dulu bertapak just 3 steps..skang nie dah 7 steps..ari sabtu daddy qisya belikan qisya,
 "tongkat"..wahahaha..
 daddy lmbat sgt nak psg so mommy assembled sendri..kihkihkih..

Sebenarnye ade lg satu walker nie..VR Tech punye brand..yg itu byk lg die punye toys..rege sama je ngan Fisher Price..tp mok mok ttp nak amek gak Fisher Price sbb katenye dh tau kekukuhannye mcm mana..kang kalau amek yg lain kang takut xtahan la ape la..okayh, either one pun i okayh jewww..lgpun duit daddy kan..daddy la pilih..ngeeeee..

Ye la kami anak beranak mmg suke sgt abiskan duit mok mok..dh pun KATE MENUMPANG LAKI KAN..tp kalau bukan psl ko pun menumpang duit laki ko, ko xkan boleh smp nak sebut mcm tuh kat org lain..so kat mana nyeah kg org yg duk mengata kite menumpang laki nie?..ape???..itu bukan ulu2 kg ker??..oooo org kg ke??..ingat mmg asalnye anak org kaya, anak org berada yg smp boleh ckp org gitu..bukan rupenye la ye..ooo so maknenye sbb menumpang suami jugak la ko jd senang...oooo gitu..

#mohon terasa..kali nie mmg betul perli
 kemain laju lagi tolak walker die nie..dr hall smp ke dapur..dh mcm berlari dh..mommy boleh jd kurus la kejar qisya..hehe..
suke ngat die dpt toy dr daddy..

Pasnie kite pikir nak pao daddy ape pulak nyeah qisya..sbb ade org menggigil tgk daddy kuaukan duit utk family die sendri..

7 comments:

  1. nanti kalau ko nak wat makan2 duit laki ko.. ko ajak aku tumpang sekali..haah..
    dahlah.. x mau emo2.. x baik utk kesihatan hati wanita yg suci murni cam kita..

    welcome beb.. always be 4u.. ceh..

    ReplyDelete
  2. Comel nya qisya niee...mmg geram sgt kat mek ni dari dulu. Laaa...dah kalau bukan ayah/suami sendiri yg nak kuarkan duit untuk family sendiri nak suh sape plk? suami/ayah org tu ke? wakakaka...sabo jer lah. Senget!

    ReplyDelete
  3. terlalu cepat masa berlalu... kejap2 dah besar.. yg penting sihat dan happy..:-)

    ReplyDelete
  4. itu org jelly lebey tu sebok tgk daddy kuarkan duit binik anak binik kan...kasi tau sikit sya sape, meh kasi penampo sikit..geram lak..gayo cakap tu macam dia tak menumpang duit lakik dier...sue pon tompang duit akob gak..tumpang duit makan..hahahhaha.,..dah jadi kewajipan kan...

    ReplyDelete
  5. amboiii mek...kalah la syakirah mcm nie...syakirah dah 1 thn 1 bln pun belum berdiri lagi..hehehe...

    ReplyDelete
  6. dah big girl dah dia...oh qisya...

    ReplyDelete
  7. He3..
    arini baguuihh punya betepek3 si jelly melly person tu kena kan3....
    lantakla kalo bini nak menumpang ka menepek ka mengahabeh ka menghakis ka...
    duit laki seniri..kalo wet laki dia laen citer la kan3.....
    haaaaaa..kan udah betukor jadi mami jarum sinting lengan :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...