Tuesday, September 23, 2014

:: Ikan Berenang-Renang ::

Tajuk xde kene mengena pun..wakakakkaa..

Ini semua gara2 terjebak dgn gambau2 yg dipost di fb oleh gadis ini dan jugak gadis ini..wahhh gadis u'ollsss...auwww!!!!...kat blog pun kalau x salah ade jugak..yeee kedua2 gadis itu adalah gadis2 blogger..hahaha..

So weekend lps after gie baby expo kat PWTC (yg mmg dr dulu xde ape2 yg menarik pun), kiteorg gie Mid Valley..ingat nak gie toys r us nak crk gate qisya utk letak kat tangga..tp bile makan pun dh smp kedai nak tutup, gate tah kemana, toys r us tah kemana..dh tuh start makan kul 9mlm..nak tunggu order lg mmg la smp kedai nak tutup..kihkihkih..

Owh lupe lak nak bgtau terjebak ngan gambau yg nama kedainye ape..
tadaaaaaaaaaa..ngeeeeee..

Belanjaaaa gambau kami anak beranak dulu..
 walaupun bergegar muke mek tp kite upload jugak sbb kite suke tgk gambau nie...suke tgk senyum die...melting sungguh mommy..happy kemain die arituh..mulut bising duk berckp2..bahasa die la tp..hehe..
rindu mek!!!..
ishhhh..cheekyyyyyy nyeeee mukeee!!!..
 happy mek!!!..
 mommy and dotter..
tah kenapa kite suke tgk gambau nie,,,muke mek mcm pasrah je..hahahhaha..

 our drinks..kite punye gummy bear..mok mok nyeeee, hurrmmm, ermmm, emmmm..luperssss...kihkihkih..ala2 mcm ice lemon tea campur peach tea..sedappp!!...refreshing betul..
 nie kite punye..fish and chip..
 nie mok mok punye..giant platter kut..kut laaa..ishhh lupe lak nama..
 appetizer kami..
dessert saya..
tp kan nape lain nyeah..by right bukan chocolate ker..
tp nape kite dpt caramel..
salah ke betul nie???...



mek kene sakat ngan mommy ngan mak lang..mak lang record, mommy sakat..sudahnye kene marah ngan nenek..wakakakaka..

p/s : sian mek demam..selsema lak tuh..adeh...semalam asyik terjaga2 je sbb idung tersumbat..sian mek..get well soon baby..

8 comments:

  1. aik aik. awat dok nmpak dady je mucung skng ni .. qisya nye mucung mane ..

    bile qisya dok sebelah daddy , part daddy cm kne tutup lampu arrrr.. kaloh teruk kulit daddy tu kan qisya..

    qisya gebu btl .. cerah betul .. leh geng ngn abg akil .. kalau dok sebelah amni , amni kalah

    ReplyDelete
  2. tgk entry ni br tringat blum update lg....auwww si gadis...hehehe....dessert tu tkde kacang2 ke atas tu..lain outlet lain presentation kot...hehehe..tp kitanye aritu eskrem coklat..kita nk vanila tkde

    ReplyDelete
  3. Qisya demam...alahai ciannya....ok2 SA tgh diet so x nampak makanan tu semua.....x nampak tau....

    ReplyDelete
  4. haiii la uuu..saje je bakar perut ai suruh pegi cari makan niii....


    haiii la mekkk..asyik nak kene kiss je nih!!aunty gerammm..hehehe...

    ReplyDelete
  5. ehehehe
    dessert tu mmg champion
    nama dia sizzling brownies with ice cream
    ice cream mak tak kesah noks..
    tapi caramel tu harus ade..
    kasi gelegak dia curah..
    heavennya..
    nak repeat lagi...
    this is what we call: better than sex..
    opppssss...ahahha..
    btw..gadis blogger kau.. ni yang tetiba nak buat flamingo dance ni..
    baru terasa 'kegadisannya'
    ahahhaa...

    pstt: rasa nak hangkut budak comey tu balik... etettee... (aqil nak adik lagi yg comel2.mihahah)

    ReplyDelete
  6. mek tu kan...geramnya tengok dia tau!!

    ReplyDelete
  7. as salam...
    geram tgk muka budak comey tu...

    jom singgah blog saya dan salam perkenalan...:-)

    ReplyDelete
  8. igt apalah ikan berenang-renang.. hehe

    tomeyyynyer budak kecik tuuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...