Wednesday, September 10, 2014

:: Dasar Gelojoh ::

Skang nie cite kite agak caca marba skit..biasalah gelojohkan..semua bende nak cite..bak kate mok mok la kalau kite mcm xnyempat nakkan satu bende tuh.."dah mcm xde hari esok dh"..kihkihkih..

Nie kite nak cite psl rambut..sejak ade anak nie mmg betul2 xmenjaga keterapian diri..hurmmm, mcm xkene je ayat..ishhh..lantak la..mls nak tekan backspace..hehe..mandi pun asal boleh sabun bdn, janji ilang semua daki..gigi bergosok janji ilang semua cili2 atau bijik2 asam sbb makan jambu..ngeh3..cuci muke janji hilang minyak2 atau habuk2 (ehhh ade ke minyak ngan habuk..ngee)..ahahahhaha..rambut mmg 2hari sekali basuh..kadang 3hari sekali..kadang seminggu sekali..okayh, tipu la seminggu sekali..dh mcm bau bak-eng dh rambut kalau seminggu sekali..hahaha..xde dah mcm dulu tiap2 hari shampoo rambut..sobsss..

Itupun bile nak mandi smbl berlalalalala, nak shampoo rambut segala, tau2 je si daddy dh ketuk bilik air smbl dgr qisya menangis.."cepat la mommy..anak dh nangis nie"..cis, ingat ketuk sbb lain..wakakakka..enaf sya enaf..cut the crap will ya..hahaha..dgr suara kite kate, "jap je sayang, mommy bilas jap ye"..lagiiii huwaaaaaaaaa, lg kuat die jerit..adehhhh..kelam kelibut jadiknye..terasa air shower tuh selow la pulak jadiknye..kalau mandi pakai cebuk2 je dh lama dh kite angkat baldi tuh bg sekali bilas je..ahahahaha..
 pastu bile dh ssh sgt nak shampoo rambut, rambut pun apa lagi..majuk laaa..abis rosak rambut aiii...so start balik guna bende alah nie..last kite guna sebelum ade anak..huiyooooo lamaa wooo xpahai dhhhh..hamek ko sekali dua jenis kite beli..memula kite pakai pink tuh dulu..bg rawat skit rambut aiiii yg dh majuk dh tuh,.pastu baru la pakai yg kaler kuning tuh..

Mok mok kalau gie memana kan..gie memana yg menggunakan "bas udara" kan..bas udara..ahahhaa..kapal terbang leeeee..kihkihkih..kalau dh touchdown, selain dr beli rokok die yg berkartun2 berkaton2 tuh kan, die mesti akan belikan kite cekelat..nmpk sgt jeles binik dh selim melim..nak bg binik gumuk balik leeewwww tewwwww..wihwihwih..
 nie je cekelat mok mok belikan..die kate yg dulu punye pun ade lagi..xnk beli byk2 katenye..sedappppppp..and mok mok ckp ape tau,
lakik, "nah i belikan domok aiiii chocolate milk..sbb isteri aiii kan suke yg chocolate milk"..
auuuuuwwww.sho shuweettt..taupun domok..

Sbb kite mmg xsuke white chocolate ngan dark chocolate..

 Semlm mok mok gie Lowyatt nak beli printer utk sape tah..tau sape tp mcm mls nak sebut boleh x?..hurmm..klau kite sebut client je okayh kut..ahahaha..

So bile dh settled, mok mok kol kite otw blk tuh..kite pun mcm berdrama laa
binik, "alaaaa dh blk ke?"
lakik, "dh la..dh beli balik la..kenapa?"
binik, "hurmmm xpe la..ingat nak mintak tlg belikan Big Apple"
lakik, "alaaaa dh kuau dh..canner?"
binik, "hurmmm, xpe la"
sekali smp2 je umah. tgk domok pegang kotak nie..
"yeayyyyyy"

meh kite tgk ape isinye..
 tadaaaaa..mmg itu yg kite nak...kihkihkih..

Okayh la itu jer..kihkihkih..


6 comments:

  1. Tempting tgk coklat ngan big apple donut tu.

    ReplyDelete
  2. Nk big apples tu jer..yg len x nk..:p

    ReplyDelete
  3. mok mok...sayang soya tak..soya nak BA jugak...ngan choco milk ni..hahahha..mok mok tak sayang soya la ni...tumbuk kang..hahahhahah...adoi.....

    ReplyDelete
  4. sama kita sya... sejak beranak pinak x der dah nak nak terapi rambut...x sempat...huhuu

    itu tandanya mok2 sayang...

    ReplyDelete
  5. Suka ellips pink tu wangi mmg mengoda .... Tp x sesuai pulak dgn rambut kitew huhuhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...