Tuesday, September 23, 2014

:: What To Expect ::

Am not in a gud mood..seriously..arinie xde mood sesgt..risau kat qisya yg demam selsema..ngan bende2 yg tgh memeritkan hati ngan otak lg..
 I'll try not to ..........

Cume nak ckp yg kite skang nie rindu sgt ngan qisya..bile tgk qisya, hati kite tenang..bile tgk senyuman qisya, boleh hilang segala stress..
mommy miss u baby!!!!...;(
skang nie kite just rase mcm nak hug qisya ketat2..

Kite jmp lagi esok..seriously, am not in a gud mood..

7 comments:

  1. betul tak boleh expect apa dari orangkan tapi kadang cuba expect kerana terpaksa tapi beacareful not to be disappointed, take care falsya, her smile is more soothing :)

    ReplyDelete
  2. Ignore those yg buat hati bengkak Falsya
    Tengok pipi gebua Qisya mesti ada kelegaan..

    ReplyDelete
  3. cepat sembuh yer qisya...jgn kasi mummy risau...
    anak x sihat memang para ibu2 akan jd risau sgt... :)

    ReplyDelete
  4. moga qisyacomel cpt sembuh ye..
    hati ibu manalah y x susah hati bila ank x sihat..
    nk buat kerja pon serba x kena..

    ReplyDelete
  5. time2 gini.. rasa nk berkepit dgn anak 24 jam..
    qisya deman nak boleh berjalan kot..

    ReplyDelete
  6. betul sangat quote tu. tapi mcm mana la nak didik hati untuk terlalu tidak meletakkan expectation.msti ada jugak la..kannn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...