Thursday, September 18, 2014

:: Menggamit Memory Ker? ::

Baru je dpt transfer gambau2 dlm kemera..punye la lama xtransfer2 lg gambau..dr zaman sebelum pregnant smp la gambau gie ostolia itu hari..
 downloading..hehe..kemain beratus gambau2 dlm tuh..
mek nie asyik la nak mencabut kemere tuh..2 3 4 kali kite angkat die bg die main toy2 die..2 3 4 kali tuh la die dtg balik..hehehe..

Tgk la nnt mesti ade cite2 yg dulu2 akan kite wat entry..ahahahahaha..cite gie hong kong dulu x up lg..yg cite gold coast baru gie tuh xup lg..kalau rajin la..kalauuuu rajinnnnn..kihkihkih...

Nasib baik la kite xguna kemere kite yg putih tuh utk amek gambau letak kat blog..kalau x, mmg bile tahun la akan kuau entry tuh..yg dua tahun punye cite pun tah bile nak upnye..agaknye, mungkin sbb kemere putih kite tuh gabak and xberapa nak compact sgt kut sbb tuh kite xberapa nak guna utk amek gambau letak kat blog..lg prefer enpong dr kemere..wat berat handbag je nak bwk kehulu kehilir haihhhh..xkose aiii..

U wait u wait hokeyh...nnt mesti akan ade entry yg kengkonon menggamit memory..katenyeeeeee...ahahahaha..

10 comments:

  1. oohhh entry trobek katanya...hahhahah

    ReplyDelete
  2. wah..pasnie byk la Throback nyer..hihihi

    ReplyDelete
  3. Kena rajin cepat ni Falsya.. tak sabar akak nak tengok gambar di Gold Cost tu.. dah lah pergi masa raya tu hari kan :)

    ReplyDelete
  4. itu berapa punya banyak gambarrrrrrrr daaaaaaaaaaaaa..hahahhaa
    baik transfer cepat2..kalau corrupted dlm memory card, menangis wooooo..:P

    ReplyDelete
  5. Hahaha mesti bnyk gambar kan ... Lg pening nak nak karang entry ... Cepat2 x sabau nak baca

    ReplyDelete
  6. SA pun samo...yg cuti2 baru ni gamba berlambak lom transfer...nanti2 la...tgh bz kat opis...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...