Monday, September 8, 2014

:: Cheese Nan Terbaik!!! ::

Alhamdulillah tenang rase hati nie..ringan rase otak..syukur sbb ade suami yg sgt memahami..xde nak salahkan bini die bile bini die meroyan...alhamdulillah syukur..haihhh, gitu la kan perangai manusia nie..sebenarnye kite dh tahap max dh sebenarnye sbb tuh kite let it out kat blog..tahap max kepada max..dh xtertanggung dh rase..salah satu nye sbb kite tau manusia tuh akan baca blog kite..

Xpe la biarlah die..mulut tempayan kite boleh tutup..mulut puaka mmg smp ke mati gitu xleh nak ubah..sejak azali gamaknye..so biarlah die...kite dh penat dh..letih dh..letih sgt..lantak ke die la..nak terlingkup ke nak terlentang ke..mcm mok mok ckp la, "buat ape u nak stress2 pikir psl bende gitu...byk lg bende yg u patut stress kan"..kite ssh nak kohaja ngan org..xkisah la sape pun..tp bile dh teruk sgt asyik kene asyik kene asyik kene asyik kene, xsudah2 asyik kene, ssh la..selama nie berdiam xsemestinye takut..xsemestinye xberani..kali nie semua dh let it out walaupun xsemuanye..janji kite lega!!!..sumpah lega!!..

Dah la malas nak ckp pasal manusia yg perasan bgs tuh...semlm lps jd tuh kiteorg anak beranak kuar gie makan..siap dlm kete boleh gelak2 lg..mok mok siap wat2 lawak lg..and sempat la one to one ngan mok mok..alhamdulillah mok mok terima segala yg kite luahkan dgn tenang..and yg paling kite rase mcm xkeseorangan bile mok mok kate, "i xsalahkan u pun"..

Kite bersyukur sbb bende tuh jd semlm..ALLAH nak bg hati kite tenang..kurangkan beban kite yg kite tanggung selama nie..alhamdulillah..

Semlm kiteorg makan cheese nan RMSY..yg xtahan bile kite tunjuk kedai kat mok mok, mok mok boleh ckp, "kenapa signboard kedai tuh mcm signboard klinik"..wakakakakaka..mcm bengong je..
pinjam gambau jap ye http://www.sop.name.my

Tp mmg betul pun mcm signboard klinik kan..kihkihkih..

Mmg superb la cheese nan die.cheese leleh2 u'olls..
 alaaa lupe la ape nama nie..tp mmg sedap la..
lawan lak ngan cheese nan..perghhhh!!..maveles!!!!..

Nak2 pulak bile makan dgn hati yg tenang..otak yg dah ringan..bahu yg rase mcm batu besar dh jatuh..wakakakakaka..

8 comments:

  1. Sya.. feveret akak jugak tu... cheese nan ni kalu byk lg cheese kat dlam lagi best....heheee...

    ReplyDelete
  2. waaa..sy suka garlic naan.. yummeyhh

    ReplyDelete
  3. Teringin sgat nak try cheese nan dia tapi jauhh...huhu

    ReplyDelete
  4. Mmg sedap sgt beef keema tu sis.akk smpi skg teringat2

    ReplyDelete
  5. Alaa.... mana budak super cute tu tak ikut ke?
    Kakak tengok RSMY boleh terfikir Ramasamy hihi...

    ReplyDelete
  6. adoi bila sue nak sampai sini ni makan ni..bak sikit

    ReplyDelete
  7. uwaaa...teringinnya...bila tah nak g kl nih...harus ku terjah rsmy...slurpp

    ReplyDelete
  8. yang ni yang dekat maju junction ke atau yang dekat danau kota. kita selalu makan yang dekat danau kota tuh. cheese dia amboiii sangat.... sampai angkat tangan tinggi2 baru cheese dia putus kan.. heheh. makan pulak dengan beef keema.. uishhh lap air lior teringat....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...