Wednesday, September 24, 2014

:: Macam xKene Jer ::

Qisya nie kan as u'ollsss know, and already aware yg mek nie mmg muke fotostat abis muke daddy iye..kadang2 je baru nmpk mcm muke mommy iye..

So bile dh mcm muke boboiiii, mmg kadang mcm xkene je bile pakai sesetgh baju gegurl..

As an example,
Dress ala2 hawaiiii ituwwww..hahahahhahaa..mcm xkene je kan..kite balik je dr keje, masuk je umah kite nmpk mek pakai dress tuh..first ayat kite, "mcm xkene je qisya pakai baju nie"..huahuahuahua..

Dah la bdn qisya hantap..nmpk mcm baby michelin pakai dress..gerammmm jer..rase mcm nak gigit jer..

Dh nmpk mcm daddy iye pakai dress dh..cekci lagikkkk..auwwwww..ahahahaa..

Kayh la u'ollsss..i'ollss bz la now..later2 we see see talk talk hokeyh..daa daaaa..*getis*

10 comments:

  1. berseri di tepi pantai dengan aunty baru kena heee, tapi geram sangat tengok

    ReplyDelete
  2. Oklah tu cantik comel ape?
    Mummy tu saje kan Qisya jeles Qisya boleh pakai seksi macam ini kan:)

    ReplyDelete
  3. Haha..lawakz la sis ni...mcm dedi plak..kikiki...comel qisya!!!

    ReplyDelete
  4. Tetap comelll..
    tp seyes sejibik daddy dier ;D

    ReplyDelete
  5. comel la mummy qisya pki baju cekci gitu... nampak la gurgirl sgt tu.... nnt qisya berambut panjang lagi ayu qisya tau...hehe...

    note: Tepung ajaib bole jer order dr akak...:)

    ReplyDelete
  6. wah...u look so sexy mek qisya...hihihi~ala..xpe kak...nnt dah besar ok la tuh xde la nant nak pakai jeans je..:)

    ReplyDelete
  7. Cekci nya. Ok lah ni mommy. Kena jer ngan qisya ☺

    ReplyDelete
  8. cz xbnyak rmbut lg.. tunggu rmbut pjg lew.. sure ok ..
    ms baya2 qisya ni, amni di botakkn lg.. cz ayah dia sakit ati tgk xde rmbut.. lps botakkan kali ke 2 baru lebat skit and perang yg hamat smp ramai ckp ai blonde kan rmbut dia.. ampehhh

    ReplyDelete
  9. Teringat masa dania kecik dulu...ada baju macam tu...cute...seksi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...