Wednesday, September 3, 2014

:: Ape Rase? ::

Tgh2 shopping groceries, ternmpk
iniiiiiiiii...tetibe mcm rase nak rase..sbb Hershey's kan..mcm sedap je mcm sedap je..ngeeeeee..
joyah meninggi nak tau ape rase air soya letak Hershey's..
ikutkan boleh je wat sendri kalau nak rase..
Soya dh ade, Hershey's pun dh ado..bancuh je la kan..tpppp ttp nak rase yg ini jugak..
dasar pemalas..
maafkan la sikap pemalas saya ini..dr dlm fridge je snap gambau..hihihihi..
dasar pemalas...kuikuikui..
ingatkan nak bg sejuk dulu..tunggu esok ke lusa ke baru minum..tp biasalah kan kalau dh pangai jenis xnyempat..
potong kotak letak ice cube dlm gelas pastu minummm..
slurrppp, sedappppp..
tttpppppp kene minum xlebih dr sekotak sbb muak..
muakahkahkahkahkahkah..

Time beli nie ade promotion..before harga RM8hengget lebih..skang promotion RM7hengget lebih..lebih tuh jgn ditanya berapa yaaa..sbb kalau ingat lebih tuh berapa dh lama dh mention exact price kat sini..huahuahuahua..

Nak tau mcm mana nak gugurkan rambut yg lebat????
kalau ade baby kecik, ajau die wat gini...adehhhh..
*botak rambut mommy..sobssss*

8 comments:

  1. Salam. Hee sungguh nampak sedap air coklat hershey.

    ReplyDelete
  2. Suka-suka dengan air ni tapi rasa soya tu kuat juga. Kalau la rasa coklat lagi banyak...lagi sedap.hehe

    ReplyDelete
  3. hahahah sedap tu air ni..mmg sllllruuuppppp2 tu

    ReplyDelete
  4. nak senang beli jer sya..kuar duit dah dapat..hehehe..

    ReplyDelete
  5. ermm... macam kurang coklat. mana sedap dengan air coklat yg lain??

    ReplyDelete
  6. Akk xpnh cuba lg..blhla nti nk try la

    ReplyDelete
  7. yummm..
    mmg sedap...
    biasa mkn coklat dia je

    ReplyDelete
  8. sedap nye... oo rm 7 promotion. leh la try nnti. :D nyum nyum ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...