Thursday, September 18, 2014

:: Sabtu Lps ::

Sabtu lps after cucuk qisya, kiteorg gie One U..saje jenjalan..hehe..kate pun weekend kan..soo bile dh ptg tuh kiteorg crk la tmpt nak minum petang..nak makan beria sgt mcm kenyang lagi memasing..soo kiteorg minum or makan petang kat Nyonya Colors..

Kiet suke kuih2 kat situ..sedappppppp..tp xleh makan kuih kat sana selalu..kopak duit..

Sementara tunggu daddy gie order makanan, haruslah amek gambau mek tembun...
 muncung sesaje..menyembur sesaja..nipis dh rambut mommy mek oiiittt...
 table kami duduk table 15..kihkihkih..
 gigit muncung tuh kang tau laaaa..
 mee kari nie mok mok nyeeeeee..
 assam laksa nie kite nyeeee..
chee cheong fun nie share2..hehe..

Mee kari tuh sedapppp...kite terus mcm eeii sedapnye mee kari nie..and kalau kite asyik ckp gitu, sedapnye sedapnye, selalunye mok mok akan offer makanan die kat kite..tukar..hehehe..jahat kan..ahahaha..tp kite makan skit je sbb bile makan lama2 jd muak..

Assam laksa xleh lawan assam laksa kat JJ Mid Valley..itu mmg xde tandingan laaa..

Sedap mmg sedap la tp sudahnye kiteorg lakik binik sakit perut pagi esoknye..adehhhhh..

Suke mek bile dpt jalan..
 hamboiii tgn atas peha tuh mcm gurlfriend letak atas peha boyfriend je..ahahaha..
 okayh gambo nie dh penah upload tp saje nak upload lg..

Ini cerita sedih..
(bak kate mok mok)
 "nak bg anak jalan tp anak nak main kat tepi tuh"
 "mommy cube lagi untuk ajak anak berjalan"
"tp sedih anak nak main lagi kat tepi tuh..sian mommy"

Hahahahahaha..bengong je mok mok..

Itu je la cite kami ari sabtu..hehehe..

12 comments:

  1. Laparrrrr. Tapi asam laksa JJ MV memang sedap.

    Comelnya anak dara nih.

    ReplyDelete
  2. sedapnya mee kari
    dah lama tak makan mee kari.. :)

    ReplyDelete
  3. lapooo tgk laksa ngan mi kari!
    qisya, awak nampak pinky2 la :)

    ReplyDelete
  4. sedapnyaaaa mee kari tu. my feberet tus

    ReplyDelete
  5. kalau Luth jumpa Qisya mesti dia eksyen depan ni..
    Luth biasa kalau nmpak budk baya dia yg belum boleh jln..sibuklah nak tunjuk mcm mna cra melompat..
    tambah2 kalau awek plk tuh.
    eh tercerita anak kita plk..

    ReplyDelete
  6. adoi mek bun bakpe muncung sesangat ni...

    ReplyDelete
  7. Qisya exited macam dah pandai berjalan tengoklah sengih bukan main suka dpt jenjalan
    Tunggulah bila dah berlari memang kuruslah Falsya asyik nak kena mengejar:)

    ReplyDelete
  8. part mucung tu mmg nak kne ikat tu ..

    penah jgk makan kt Nyonya colour ms kt KLIA 2 .. cz smp klia pepagi bute kan .. kebuluq..

    ReplyDelete
  9. Jom dating kat MV ...pekena assam laksa dia jom....

    ReplyDelete
  10. huii ni ke menu tengah kenyanggg?? kalau menu tengah lapar cane pulak gaknya hahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...