Tuesday, September 2, 2014

:: Sakit Tengkuk ::

Xde kene mengena tajuk ngan cite..skang nie tengkuk kite sakit ya amat..salah tido gamaknye..nak pusing xleh..huwaaaa....sakit..

Ari sabtu diah tido umah kite..kene plak qisya n rayyan bgn awal ahad tuh..kul 7 pagi ko..so bile dua2 mudak tuh bgn awal kiteorg plan la nak gie breakfast..tetibe lak tingin nak makan nasi kerabu kat area umah nana keding..kite xpenah rase..dh alang2 ade kat area sana diah kol la mama si nana keding tanye nak ke idok nasi kerabu..bile dh settled tapau, kiteorg gie umah nana keding..

Smp2 je umah mama si nana keding, diah kate, "kite makan kat umah mama je la"..aiii is okayh je..

Then kite wassup nana keding,
 "Hi adam"
 then nana keding send gambo nie
"adam kat dataran"
Sebenarnye kite ngan diah dtg umah mama si nana keding, kiteorg xbgtau pun si nana keding kiteorg nak dtg..xtanye die pun ade kat mana..terus kol mama je tanye nak nasi kerabu ke idok..wakkakakaka..nana keding pun xtau kiteorg ade kat sana smp la kite send gambau kat group wassup..kihkihkih..suke hati je kan..
 siap main toy adam lagi..kalau bang aji ade nie mau kene letop si qisya ngan rayyan sbb main toy die..ahahaha..
 "jemput makan jemput makan"
caption n gambau yg kite send kat group wassup..
"kohaja makan kat umah org"
si nana keding menjawab..
ade aku kesah..ahahahahhaa..
 smp tertido2 mek..
sama je ngan rayyan..

Tuh la bgn awal sgt kan...mendapat la obat..terbongkang la jawapannye...bahahahahaha..

Bile dua2 dh bgn, baru kiteorg beransur balik..itu pun sbb mek qisya berry..qisya nie asal gie umah embah ngan atok michai je mesti berry..mestiiiii...kuang3..

Mmg suke2 hati je wat mcm umah sendri..xmalu!!..kihkihkih..

6 comments:

  1. Budak dua ni pun dah saling kenal macam mummy/mama mereka.
    Tak berebut pulak masa main. Suka tengok kan:)

    ReplyDelete
  2. mek tembun suke dok umah tu le tu .. tu yg sempt membuang ... dia suke dtg situ

    ReplyDelete
  3. dah umah kengkawan dah macam umah sendiri...ok dah tu..tp caption nana..buat umah org macam umah sendiri mmg sengal giler..hahahha

    ReplyDelete
  4. hahahaha ... x menahan ayat nan keding tu, kalau dah kenal family memang tak berkisah sgtkan... suka tgk korang sempoi sangat

    ReplyDelete
  5. bestnya mek ada kwn.. danish ni kwn dia mommy dia je la..

    ReplyDelete
  6. Keding? ? Hihi...qisya ada kawan eh...biar ramai kawan eh qisya...nanti senang masa school...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...