Monday, September 22, 2014

:: Masih Waras ::

Dah kalau maknye suke pink mmg ke anak pun semua nak pink...nasib baik la anak dagho..kalau boboi mau kene tajang ngan mok mok sbb bg anak teruna die pakai or guna semua yg kaler pink...ahahahha..

Kebanyakan baju2 qisya mmg byk kaler pink..ehh bukan takat baju je, kasut, beg..ehhh, majority barang qisya la senang cite..kalau xsemua pink..based kain ke baju ke or kadang ciput2 corak pun kene ade pink..kite xckp semua..majority je..ngeh ngeh ngeh..
 mangkuk sudu cawan makan qisya pun nak pink..
 bib pun nak pink..
botol air pun nak pink..

Hahahahahaa..redha yo lah ye nak..mommy mu ini kalau boleh semua bende nak pink..hehe..tp kite xde la obses sgt smp kete nak cat pink..umah nak cat pink..masih waras la..huahuahuahua..

14 comments:

  1. hahahah..kalo sue ada anak pompuan nanti gamaknya banyak tak macam ni..hahahhah

    ReplyDelete
  2. akk ada 3 gegirls..memang puas diulit dengan warna pink..sampai sekarang la suka sangat warna pink..kadang2 akk bgi jugak aish pakai pink..hahahaha

    ReplyDelete
  3. bilik qisya nnt sure kaler pink punya.. hehe
    takpe, baru la gegurl :)

    ReplyDelete
  4. Obses mama mengena ke Qisya pulak ye.. kecik macam tak tahu apa.. kena redha dulu.. lepas ni baru pilih warna apa yg dia suka tu Falsya :)

    ReplyDelete
  5. ahahaha..sy obses pink..kuar anak boboi lak.. pasghah..

    ReplyDelete
  6. Tapi biasa budak perempuan pakai pink macam cute kan.
    Tunggulah Qisya dah pandai pilih pun kakak rasa dia suka pink.

    ReplyDelete
  7. hahahaha...comeyynya botol susu Qisya kaler pink..nasib baiklah anak den teruna...kalau anak dagho, abihhh semua den kasi kaler pink jugak..hahaha...

    ReplyDelete
  8. pink dengan gegurl memang tak dapat dipisahkan. Tapi bila anak dh makin besar mula variasikan color. tapi kalau rumah pun cat kaler pin memang kena ketukla dengan Mr.papa.. hahhahahahahah

    ReplyDelete
  9. mama warna apa pun ok je.. tapi yang ni unik sangat lah... cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak gurgirl mesti comel ngan kaler pink kan...:)

      Delete
  10. kalo ank gegurl mmg comfirm byk pink la..hehehe...tisya kecik2 dlu mmg segala nk pink..dh besar skit ok gk la nk color lain...tp pink slalunye ada jugak

    ReplyDelete
  11. hai..jalan jalan sini.

    kita ada jual cadar patchword n 5d murah tau. 100% cotton.
    harga pasti berbaloi la.

    untuk yang terpilih sahaja.

    http://cadarcantiksangat.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. kalau dah name nyer gegurl...mmg x blh dipisahkan dengan pink..hihi~tapi nieyl ada member gegurl yg sgt x suke ngan pink..hihi~mase kat sekolah name group die anti-pink..haha~kelakar la pulak...:) terubat rindu aunt nieyl dpt tgk gambar mek qisya nie...:)

    ReplyDelete
  13. Biasa la tu nama pun gegel...cantik apa pink...akak dulu Dania tu masa scan baby boy...kuar2 baby girl...amik semua brg dh beli biru....pakai aje la...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...