Friday, September 12, 2014

:: Ganeh Mek ::

Rasenye dh dekat 7 tahun kut daddy bawak kete die..tp lps 7 tahun baru la bende alah nie tercabut..
microphone tercabut..wahahahahahaha..

Tp daddy xleh nak marah sbb yg buatnye adalah,
mek nie laaaa..sape lagikkk...huahuahuahuahua..

Memula mic je yg asyik tercabut..bile dh byk kali, ngan tempat2 stand utk mic tuh tercabut skali...kihkihkih..ganeh x ganeh la mek..

Mok mok mmg setiap kali otw blk dr opis akan kol kite..sooo one day tuh kite mcm menyirap lak asyik xdgr suara..mcm suara jauh,
binik, "dh kenapa suara u jauh nau nie?"..
lakik, "jauh ke?..jap2..hurmmm patut la jauh..
mic hilang..nie mesti kecik punye keje nie"..

hahahahaha..redha yolah daddy..nak marah xleh sbb anak yg buat..

Mok mok kalau kol kite bile otw nak balik umah, mmg handsfree..hurmmm mcm mana nak terangkan nyeah..kirenye suara kite akan kuar kat radio la..so mic yg tercabut tuh la yg akan buat kite dgr suara mok mok..haaaa gitu laaaa citenye..

Nah belanja lagi gambau mek..
 xleh duk ontok2 kat mommy kalau dlm kete..kalau nmpk daddy die drive menggelupur nak ke daddy..
nie tgh main ape tah ngan daddy die..kemain siap ngan tangan2 lg..dh mcm gaya Ramli Ms nak conduct band die je..kihkihkih..


5 comments:

  1. hah jg2 nanti ada brg lain lg mek qisya kerjakn...hehe

    ReplyDelete
  2. Makin ligat, makin keletah siapa tak geram. Nak marah pun dia faham pun

    ReplyDelete
  3. Selamat Petang...
    Kesejukkan nieyl kat opis arini...
    kalau mek qisya buat...daddy tak leh kata ape2...hihihi

    ReplyDelete
  4. ohh mek bun mek bun.....meh duduk semalam ngan aunty soya..kasi mommy ngan daddy dating2 sikit la..hahahah

    ReplyDelete
  5. ganeh tp muka tetap comel...hihiii....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...