Friday, September 5, 2014

:: Entry Tiada Tajuk ::

Skang nie kami lakik binik tgh nak mendietkan diri..suke3 sbb mcm dh byk turun dh berat bdn..kihkihkih..now i can wear my jeans yg size 25...weeeehooooooo...wooot woootttt!!!!...tp kan kalau ckp ngan mok mok kite dh boleh pakai jeans kite size 25 mesti die xcaya pehtu gelak mcm org hilang akal..pastu ckp kite tipu..selambeeeeee je jeellesssss..hahaha..

So malam td kite masak,
macaroni goreng..hehehe..

Pastu mek dh pandai dh berkemas..abis tudung kite yg daddy die belikan bersepah2..
berterabur..pastu bile panggil nama die pandang pastu senyum...notty betul muke...;)
 bertambah collection shawl i'ollssss...tq domokkkk..love u..
maafkan kekedutan suau kite tuh..ahahhaa..
sayang somi aiiii...tau je kegemaran kaler binik iye..
ye, kite mmg suke pakai suau kaler pink..
xde de kite nak heran kalau suau kaler pink ke ijo ke, merah ke, mmg kite pakai je..
hehee..
 kite suke baju qisya yg dedua nie...cantikkkk..overall kat bawah nie kite suke sbb kaler pink..
comel3..ngeeeee..pandai daddy pilih..
pandai daddy pilih baju anak..
nasib baik ade facetime, ade tango..sgt sgt sgt sgt berguna kalau gie tmpt yg hanya ade wifi untuk berhubung sesama sendri..kalau x, mmg 4 5 6 7 hari la xberckp, xnmpk muke..hehe..

8 comments:

  1. Banyaknya Daddy Qisya beli shawl utk mummy ye Qisya.
    Daddy ni pandailah walau anak baru satu pilih baju anak perempuan lagi pun pandai.

    ReplyDelete
  2. wahhhh pandai nyer hubyy cari shawl cantik cantikkk...untung nyer u sebab mok mok pandaiii pilih :)

    ReplyDelete
  3. banyak nye shawl.. cantik2..
    makaroni tu sungguh menyelerakan nampaknye..

    ReplyDelete
  4. wah byk mok2 blikn shawl...bj qisya pn lawa

    ReplyDelete
  5. comel qisya check semua tudung, kalau tak berkenan reject ye :) baju2 semua comel2, jarang nampak overall skrang, mungkin tak perasan kut..

    ReplyDelete
  6. akak suka gak goreng makaroni gitu...sedap....

    rajin qisya kemas tudung mummy yer....:)

    ReplyDelete
  7. wahhhh..kurusnya mommy...cane diet nih...share skit..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...