Thursday, September 11, 2014

:: iPong Enam ::

Calling all iphone lovers..iPhone6 ngan iPhone6 Plus dh kuauuuu!!!..owhhh my!!!..kat US dh kuau lee..kat Malaysia xsmp lg kut..ehh, ye ker?..tah laa..ngeeeee..rasenye kat Malaysia xde lg..mesti iphone lovers tgh menggigil skang nie kan..
santeknye santeknye..

Siap ngan iwatch lagik hokeyh..
hishhh, nasib baik la kite xde jenis yg meroyan nak bende alah nie..


Saje try nasib ngan mok mok,
binik, "domok, iphone6 dh kuau leee"..
lakik, "tau"..
binik, "bestkan..cantik..nak..ngeeee"..
lakik, "i pun nak..canner?"..

ahahahahhaa..

Dulu kan henpon kite kene ragut..after tuh mok mok kan tanye nak henpon ape..kite ckp la, 
binik, "kalau boleh i nak henpon yg sama"..
lakik, "xnak tunggu dulu ke..kan lg berapa bulan iphone nak kuau dh yg 5S"..
binik, "xpe laaa..five pun xpe"..

Pastu bile iphone 5S dh kuau, mulalah pandang mok mok..wink wink..seperti memahami pulop suami..
lakik, "tuh la..kalau bersabar skit, dh dpt dh 5S"..
kihkihkih..

Ade yg sanggup beratur pjg2 lama2 semata2 utk dapatkan henpon iphone nie tau..pernah kite tgk dulu, Apple baru launched iphone 4S ke 5 kut..time tuh kite baru kawen,,gie penang..kebetulan kat bawah hotel tuh ade maxis ke ape tah..kemain pjg org beratur semata2 nak beli..mcm itu first day ngan last day je Apple kuaukan henpon tuh..sanggup tuh..kalau kite, idok le nak wat gitu..

Alaaaaaaa yg iphone 6 tuh saje je..xde pun kate beria nak ...kite bersyukur ape yg kite ade skang..henpon skang nie pun bukannye pakai beria pun..takat amek gambau ngan video, call in call out, sms, wassup, facebook, instagram, youtube, blog ngan IE je..itu jeee..xde pun beria mana..bak kate nana keding..
"boleh terlucut segala2 kalau nak beli (iphone6)..sedangkan henpon skang (5c) pun dh meninggal nak bayo"..

wakakakakkaka..xleh blah ayat meninggal..mcm bangang je ayat nak meninggal..

Soooo, pakai je la smp jahanam..dh jahanam baru leh cite..

Owh yeee, dulu kite penah mention kat sorang manusia nie yg kite ngan mok mok half2 time nak beli henpon kite tuh..ye la, asal nmpk yg mcm mahal2 skit, menggelepar nak tau harga pastu menggigil bdn nk tau sape yg bayau..sbb guna duit mok mok kan..tp skang nie kite nak wat confession skit la yg henpon tuh 100% guna duit mok mok..

5 comments:

  1. berangan gak nk beli siap ngendeng husband lg..tp fkr blik, bazir je.. baik beli brg anak..

    ReplyDelete
  2. wahhh... pantas tul dh keluar iphong 6... x ter kejar dibuatnya...hahaa

    ReplyDelete
  3. Mampu tengok jerlah. Pakai jer apa yg ada nih ☺

    ReplyDelete
  4. cantekkk tapi zee pon bukan jenis meroyan giler gadjet..
    sayang wei nak kuar duit ribu riban tuk ni..hahaha..bukan kedekut tapi sedar diri namanya..

    ReplyDelete
  5. haha~ade gak yg meroyan nak benda tuh ek..
    x ape la...mereka mampu dan terlebih mampu..blh laaaa....
    kita nie org yg ada-ada je..tapi kdg2 blh jadi x ada..haha~
    kira ok ape kan..hp kite skrg nie...kira canggih gak la tuh...
    org lain..pakai public je pun..relax je kan...x kecoh pun kan...hihi~
    kalau di fikir2 kan..bab gadjet nie sampai kurun ke bape x kan abis2...hihi~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...